Adventure Airlines Airport Australia aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Sustainable Pariwisata Wisata News Wire Plancongan

pendanaan Federal kanggo revive pariwisata internasional kanggo Cairns

pendanaan Federal kanggo revive pariwisata internasional kanggo Cairns
pendanaan Federal kanggo revive pariwisata internasional kanggo Cairns
ditulis dening Harry Johnson

Pariwisata Tropis Queensland Utara (TTNQ) wis nampani pengumuman Perdana Menteri babagan pendanaan $15 yuta kanggo organisasi pemasaran tujuan kanggo nylametake ekonomi pengunjung internasional $1 milyar ing wilayah kasebut.

Ketua Pegawai Eksekutif TTNQ Ken Chapman ujar manawa dheweke matur nuwun banget marang Perdana Menteri amarga menehi dhukungan lan pangerten pribadi babagan kabutuhan kanggo mbangun maneh pariwisata internasional.

"Pak Morrison ngerti pengaruh unik saka penutupan tapel wates kanggo wilayah iki. Dheweke ngrungokake usulan pemulihan TTNQ, ngerti masalah kasebut, lan duwe kapercayan kanggo ndhukung kita supaya bisa rampung kanthi dhukungan iki, "ujare Pak Chapman.

"Kita uga kudu ngakoni Anggota kanggo Leichhardt Warren Entsch kanggo dhukungan sing kuwat kanggo pendanaan iki lan pancen advokasi sing ora kesel kanggo industri pariwisata ing wilayah iki sajrone pandemi. 

"Usaha dheweke wis nulungi nylametake bisnis lan pakaryan lan saiki bakal nyumbang kanggo mbangun maneh industri pariwisata regional bali menyang $ 4 milyar saben taun tenaga listrik sadurunge COVID-19."

Tropis Pariwisata Utara Queensland (TTNQ) CEO Mark Olsen ngandika ngedongkrak $60 yuta announced dening Perdhana Mentri, karo $15 yuta darmabakti kanggo TTNQ disambut dening industri ing siyap kanggo bali saka pasar internasional lan pendanaan bakal ngaktifake entri maneh luwih cepet menyang pasar utama.

"Kanthi $ 5.3 milyar dolar pariwisata dilucuti saka ekonomi Tropis Queensland Utara sajrone rong taun kepungkur, bisnis pariwisata internasional kita butuh dhukungan supaya industri kita bali menyang pasar internasional utama kanggo narik luwih akeh pengunjung menyang Cairns lan Great Barrier Reef," ujare. ngandika.

"The Agung Barrier Reef minangka atraksi utama kanggo Australia lan, saliyane kanggo mesthekake operator tombol kita bali ing pasar, pendanaan bakal ngidini TTNQ kanggo pengaruh karya gedhe Tourism Australia ing kampanye, aktivitas digital lan public relations ing pasar kunci bali.

"Kita bener-bener ngapresiasi dhukungan saka anggota Leichhardt Warren Entsch lan Menteri Perdagangan, Pariwisata lan Investasi Dan Tehan sing wis melu kita wiwit wiwitan pandemi karo JobKeeper, dhukungan kanggo kebon binatang lan akuarium, dana pemulihan industri lan domestik. program marketing.  

"Dhukungan paling anyar iki nuduhake manawa dheweke ngerti kabutuhan industri lan pentinge pariwisata Australia kanggo nandur modal ing masa depan Cairns lan Great Barrier Reef minangka tujuan internasional.

"Tropical North Queensland minangka wilayah sing paling gumantung ing pariwisata lan pendanaan iki bakal njamin industri pariwisata kita terus ora mung minangka ekonomi regional, nanging minangka tujuan Australia kelas donya." 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar