Warta Breaking Travel negara | wilayah Pelayaran Philippines

Mati! Feri Filipina ing geni

Kapal ing geni
Foto: Philippine Coast Guard
ditulis dening Juergen T Steinmetz

 Philippine Media nglaporake babagan feri kanthi penumpang 124 sing kobong ing perairan Filipina dina iki.

Lima wanita lan wong loro tiwas sawise prau sing nggawa penumpang 124 ora kalebu anggota kru menyang Real, Quezon kobongan awal Senin esuk, miturut Pengawal Pantai Filipina.

PCG ngendika ing buletin yen papat isih ora ditemokake nalika 105 diluwari saka Merccraft 2 sing ninggalake Pulo Polillo watara jam 5 esuk.

Polillo iku sawijining pulo ing tlatah lor-wétan Kapuloan Filipina. Pulo iki minangka pulo paling gedhe lan jenenge Kapuloan Polillo. Iki dipisahake saka Pulo Luzon dening Selat Polillo lan dadi sisih lor Teluk Lamon

Kapal kasebut dilaporake mung 1,000 meter saka pelabuhan Real, terminal Ferry ing Real, Quezon, Filipina nalika kobongan ing kamar mesin.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Operasi nylametake lan pemadam kebakaran sing dipimpin personel PCG ing Real kanthi koordinasi karo pemerintah lokal ing kana lan kapal Roro liyane isih ditindakake.

Mercraft 2 wis ditarik menyang garis pantai paling cedhak ing Pulo Baluti ing Real, Quezon. —

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...