Warta Breaking Travel budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality Italia News Pariwisata News Wire Plancongan

Pompeii Street Festival: Saka graffiti kuna kanggo seni werna modern

gambar duweni M.Masciullo

Festival Seni Pompeii, saka 22-24 September, bakal nampilake program saka musik menyang bioskop lan saka seni nganti fotografi.

Pompeii minangka ibukutha seni jalanan donya. Kotamadya Pompeii nampilake edisi kaping pindho Pompeii Street Festival, acara sing diatur dening Municipality ing collaboration karo Art and Change Social Enterprise lan partisipasi saka Pompeii Archaeological Park.

Rapat dirawuhi dening Walikota Carmine Lo Sapio, direktur Park Gabriel Zuchtriegel, lan pencipta lan produser, artis Nello Petrucci, kanggo nyiapake acara kasebut.

Festival Pompeii Street kalebu patang bagean sing dikhususake kanggo seni: musik, seni jalanan, bioskop, lan fotografi, kanthi perhatian khusus babagan masalah sing nyebabake konten kayata legalitas, karya sing ora stabil, interaksi sosial, perlindungan lingkungan, lan pembangunan maneh kutha. Iki uga nduweni tujuan ngembangake pariwisata lan pertumbuhan sosial-ekonomi menyang kutha Pompeii.

Pesen walikota

"We nandur modal ing budaya ing wilayah, lan kita nindakake soko sing ngluwihi kutha kita. [Iki minangka] sumber kebanggaan kita ing taun iki yaiku Memorandum of Understanding (MOU) sing ditandatangani karo Taman Arkeologi Pompeii sajrone telung taun sabanjure. Iku kalebu acara kayata Street Festival, pamindhahan sing aku nimbang sajarah.

"Kita uga nandhatangani [n] MOU karo Festival, sing dianggep minangka acara sing penting banget amarga ngidini ngumumake edisi kaping telu kanggo taun 2023.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Festival kasebut ngonfirmasi maneh tingkat internasionalitas kita, minangka papan Penggalian Arkeologi sing kalebu Sanctuary of the Blessed Virgin Mary lan Rosario Suci Pompeii."

Direktur Taman Arkeologi, Gabriel Zuchtriegel, negesake pentinge kegiatan festival sing nduweni nilai sosial sing penting: "Kanthi Festival Pompei Street lan Kotamadya Pompeii ana pangerten sing apik kanggo nggawe acara bebarengan, loro ing anyar. lan kutha lawas.

"Iki minangka cara konkrit kanggo ngalami loro kasunyatan Pompeii, kanggo mesthekake yen komunitas Pompei saya tambah akeh ngalami wilayah kasebut minangka papan sing dadi kagungane saben wong, lan ing wiwitan. Pengunjung penggalian uga bakal nemokake karya Festival Seni Jalanan ing situs arkeologi.

Sawise nggambarake proyek gedhe lan program sing sugih, pangripta lan produser acara kasebut, Nello Petrucci, nggambarake proyek sing dikarepake kanthi ujar, "Aku pengin nggawe komunitas pemimpi lan seniman sing nggawe alat budaya lan seni sing ngidini ngganti. lan nambah nurani lan kesadaran sosial."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...