Fiji Airways Gabung karo Oneworld minangka Maskapai Anggota Penuh 15th

Fiji Airways Gabung karo Oneworld minangka Maskapai Anggota Penuh 15th
Fiji Airways Gabung karo Oneworld minangka Maskapai Anggota Penuh 15th
ditulis dening Harry Johnson

Minangka anggota aliansi oneworld, Fiji Airways saiki nawakake macem-macem keuntungan sing komprehensif kanggo pelanggan Oneworld Emerald, Sapphire, lan Ruby.

Miturut woro-woro aliansi maskapai oneworld, Fiji Airways, operator gendera Fiji lan Pasifik Kidul, bakal gabung karo grup kasebut minangka operator anggota lengkap kaping 15.

Fiji Airways wis dadi anggota saka aliansi oneworld kanggo limang taun kepungkur, pisanan minangka partner connect oneworld. Sajrone periode iki, Fiji Airways wis nggawe hubungan kolaborasi sing kuat karo kabeh maskapai anggota oneworld liyane, nggampangake transisi sing luwih lancar dadi anggota lengkap oneworld.

Proses transisi Fiji Airways dadi anggota lengkap bakal diwiwiti kanthi cepet lan samesthine bakal rampung ing taun ngarep.

Miturut Andre Viljoen, Direktur Ngatur lan CEO Fiji Airways, keanggotaan lengkap ing aliansi oneworld nandhani langkah penting ing komitmen operator kasebut kanggo nyedhiyakake layanan lan konektivitas sing luwih apik. Minangka maskapai penerbangan anggota lengkap, Fiji Airways bakal nambah pengalaman lelungan kanggo aliansi oneworld frequent flyers, nawakake aksesibilitas luwih gedhe menyang Fiji lan Pasifik Kidul, lan njamin sambungan lancar lan lelungan sing ora bisa dilalekake kanggo pelanggan Fiji Airways ing jaringan aliansi.

Fiji Airways, kantor pusat ing Bandara Internasional Nadi, ngoperasikake penerbangan menyang 26 tujuan ing 15 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Tujuan kasebut kalebu hub oneworld utama kayata Sydney, Hong Kong, Los Angeles, lan Tokyo. Fiji Link, anak perusahaan Fiji Airways, bakal gabung karo oneworld minangka maskapai afiliasi. Kemitraan iki bakal nggedhekake jaringan aliansi kanthi nambah penerbangan domestik menyang Suva, Nadi, Labasa, Taveuni, lan Kadavu, uga penerbangan regional menyang negara-negara Pulo Pasifik kaya Tonga, Samoa, Tuvalu, lan Vanuatu. Ing taun 2023, Fiji Airways entuk bathi lan bathi taunan sing mecah rekor. Dheweke nggawa 2.2 yuta penumpang ing penerbangan, nyedhiyakake 2.8 yuta kursi. Kanthi wutah sing luar biasa, kapasitas tambah, lan tambahan pesawat Airbus A350 anyar menyang armada, Fiji Airways siap kanggo terus berkembang minangka anggota lengkap oneworld. Dheweke bakal nawakake penerbangan luwih akeh lan ngenalake rute anyar kanggo nyukupi permintaan sing akeh saka pelanggan.

Minangka anggota aliansi oneworld, Fiji Airways saiki nawakake macem-macem keuntungan sing komprehensif kanggo pelanggan Oneworld Emerald, Sapphire, lan Ruby. Keuntungan kasebut kalebu kemampuan kanggo entuk lan ngijolake mil, entuk poin status, nikmati check-in lan asrama prioritas, lan akses menyang lounge.

Kajaba iku, para pelanggan tingkat paling dhuwur Fiji Airways uga bisa nikmati kabeh keuntungan prioritas sing ditawakake oneworld, kayata akses menyang jaringan jembar meh 700 bisnis lan lounge kelas siji ing saindenging jagad. Iki kalebu lounge merek oneworld sing mentas dibukak ing Schiphol Amsterdam lan Bandara Incheon Seoul.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Fiji Airways Gabung karo Oneworld minangka Maskapai Anggota Penuh kaping 15 | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...