Airlines Canada negara | wilayah Tujuan Fiji News Pernyataan Pers Pariwisata

Fiji menyang Kanada nganggo Gelembung pribadi ing Fiji Airways

Fiji Airways ngirim pesawat pertama saka rong Airbus A350 XWB
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pengunjung Kanada ing Fiji. Kasunyatan anyar karo National Airline Carrier Fiji Arways penerbangan non-stop anyar saka Nadi menyang Vancouver.

Iki minangka siji-sijine cara ing jagad iki kanggo mabur ing gelembung sampeyan dhewe.

Fiji Airways, maskapai nasional Fiji, wis ngumumake bakal mabur langsung saka Nadi menyang Vancouver ing Kanada wiwit November 2022. Tujuane bakal dadi layanan internasional langsung kaping 20 sing diwenehake dening armada kelas dunia Fiji Airways.

Wiwit tanggal 25 November 2022, Fiji Airways bakal mabur langsung menyang lan saka Vancouver kaping pindho saben minggu ing dina Senin lan Jumuah.

Managing Director lan Chief Executive Officer Fiji Airways, Andre Viljoen ujar manawa maskapai kasebut bisa ngenalake pasar anyar amarga rebound perusahaan sing kuat wiwit tapel wates negara dibukak tanggal 1 Desember 2021.

"Iki minangka pangembangan sing nyenengake amarga kita terus njelajah cara kanggo nggedhekake pengembalian, ora mung kanggo Fiji Airways, nanging kanggo industri pariwisata lan ekonomi Fiji. Kanada nggambarake pasar anyar kanthi potensial gedhe kanggo pariwisata, perdagangan, lan mesthi nyambungake maneh kulawarga Fiji.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Diaspora Fiji ing Kanada kira-kira 80,000 - wong sing wis rong taun ora bisa ndeleng wong sing ditresnani lan kepengin mabur mulih. Fiji Airways saiki menehi cara sing luwih trep kanggo nindakake iki.

"Rute anyar kita wis strategis wektu kanggo kurban Kanada uwal saka mangsa kadhemen menyang Fiji swarga ayu, njanjeni cuaca tropis anget, Hospitality kelas donya, layanan banget ing pesawat, lan armada pesawat modern nyaman," Pak Viljoen ngandika. .

Pak Viljoen nambahake manawa operator nasional uga nggawe strategi kanggo jangka panjang kanthi model bisnis sing kuat sing njamin Fiji Airways bisa ngrampungake tantangan ing mangsa ngarep lan terus ngasilake bathi.

“Bali menyang awang-awang ora mung kudu nerusake rute sing wis ana. Yen kita pengin nguatake awake dhewe lan tuwuh dadi bisnis, kita kudu nandur modal ing pasar anyar lan nguatake jaringan. Vancouver minangka pilihan sing cocog kanggo kita.

Nalika penerbangan komersial diwiwiti ing Nopember, Fiji Airways bakal nawakake kursi sing winates kanthi rega pambuka bali $CAD599*, langsung saka Vancouver menyang Nadi. Kajaba iku, penumpang sing padha, nalika nggawe pesenan, bisa milih mabur menyang papat tujuan utama maskapai ing Australia lan telung tujuan utama ing Selandia Baru, tanpa biaya tambahan.

Mupangat tambahan kayata 'Gelembungku' lan 'Pulauku' pangaturan lenggahan ngidini penumpang tuku kursi ekstra utawa baris ing ekonomi kanggo papan lan kenyamanan ekstra. Puloku dilengkapi kasur ndhuwur, bantal Kelas Bisnis, kemul tambahan, lan sabuk pengaman.

Yen Nopember suwe banget ngenteni, penumpang ing Vancouver uga bakal duwe kesempatan kanggo Book penerbangan langsung promosi siji-mati kanggo Nadi ing 9. Agustus ing rega diskon $ CAD599 * karo pesawat bali liwat Los Angeles utawa San Francisco.

Dolan maring www.fijiairways.com kanggo katrangan luwih.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...