Warta Breaking Travel Tujuan Fiji Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Fiji Ngilangi Kabeh Syarat Tes Kanggo Pelancong Internasional Inbound

The Presidenttail Villa, Jean-Michel Cousteau Resort - gambar duweni Fiji Resort
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Jean-Michel Cousteau Resort, Tujuan Utama Kanggo Keluarga & Wisatawan Multigenerasi Nampa Tamu Mbalik

Kanthi watesan lelungan melonggarake saben dina lan luwih akeh negara sing setya nampa tamu maneh, negara pulo Pasifik Kidul Fiji wis ngilangi syarat uji coba kanggo kabeh lelungan internasional sing mlebu. Ing langkah karo kaputusan iki, ing Resor Jean-Michel Cousteau, Fiji, tujuan kemewahan eco-petualangan utama, nawakake macem-macem pengalaman immersive curated kanggo kulawargané karo anak kabeh umur lan lelungan multigenerational. 

"Kulawarga lan lelungan multigenerasi kepengin banget njelajah lan ngulandara bebarengan, kanthi ngeling-eling para tamu iki, kita wis entuk wektu kanggo nambah pengalaman sing wis apik lan curated sing diarepake saka Resor Jean-Michel Cousteau," ujare Bartholomew. Simpson, manajer umum Jean-Michel Cousteau Resort, Fiji. "Kanthi ngetrapake tradhisi lokal lan pengawasan ekosistem lokal, kulawarga lan wisatawan multigenerasi bakal nyemplungake keajaiban alam sing luar biasa ing tujuan Pasifik Kidul lan nampa pengalaman liburan musim panas sing apik banget."

Sanajan ora ana tes mlebu internasional sing dibutuhake, staf Jean-Michel Cousteau Resort wis divaksinasi, dilatih lan setya ngluwihi standar safety lan sanitasi Covid-19 sing paling dhuwur nalika nyedhiyakake layanan pelanggan sing profesional lan ramah. Staf bakal menehi salam marang para tamu kanthi tutup rai lan kabeh area sentuhan dhuwur bakal diresiki lan diresiki kanthi asring. Kajaba iku, Pariwisata Fiji nggawe "Perawatan Komitmen Fiji, "Program sing nampilake protokol safety, kesehatan lan kebersihan sing luwih apik kanggo jagad pasca-pandemi nalika negara mbukak maneh wates kanggo wong sing lelungan. Program iki wis ditampa dening luwih saka 200 resorts pulo, operator tur, restoran, atraksi lan liyane.

Dumunung ing enclave tropis sing eksklusif lan subur ing pulo Vanua Levu sing madhep banyu sing tenang ing Teluk Savusavu, Jean-Michel Cousteau Resort minangka uwal sing ora ana tandhingane kanggo kulawarga gedhe sing pengin nggawe kenangan sing langgeng kanggo generasi sing bakal teka, istirahat, lan petualangan.

Tujuan paling apik kanggo kulawarga

Kanthi staf profesional lan sopan sing sithik banget hotel utawa resort ing donya bisa cocog, kulawarga bakal langsung mbentuk ikatan sing luwih jero tinimbang sing dikarepake.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kulawarga karo bocah cilik, ora kuwatir! Jean-Michel Cousteau Resort nyedhiyakake pengalaman liburan kulawarga kelas donya sing ora ana tandhingane karo Bula Kids Club kanggo anggota kulawarga sing luwih enom. Kanthi owah-owahan kegiatan saben dina lan program pendidikan sing nyenengake sing dirancang kanggo njaga bocah-bocah sing luwih enom lan seneng, saben bocah ing sangisore 6 taun diwenehi pengasuh dhewe-dhewe sajrone tetep. Soko kanggo "tweens" uga - bocah sing luwih tuwa, ing kelompok lima, entuk kanca dhewe! Saliyane Klub Bula, para tamu sing luwih enom bisa ketemu bocah-bocah sekolah sing umure lan sinau adat istiadat, nikmati pameran lokal, lan pendidikan lingkungan.

Tujuan utama kanggo lelungan multigenerasi

Sampurna kanggo iketan kulawarga, bali tamu lan anyar ngulandara-seekers bakal duwe kesempatan kanggo turu ing asli Fiji bure, nyilem ing sawetara saka banyu paling ayu ing donya, leisurely snorkeling lan njelajah wilayah liwat kayak segara, utawa uwal menyang pulo pribadi kanggo piknik. Dirancang kanggo lelungan kabeh umur, tamu uga bisa ngunjungi mangrove, farm mutiara, desa Fiji asli, utawa hiking liwat alas udan tropis lan nemokake grojogan sing didhelikake.

Kanggo panjelajah ing jero banyu ing grup, resort nawakake macem-macem kursus nyilem PADI karo instruktur berpengalaman sing wis mlebu ewu jam ing jero banyu. Kajaba iku, resort wis kursus nyilem, karo sertifikat, sing isine topeng tepat, sirip lan Techniques snorkel, informasi dhasar ing peralatan nyilem kulit, ilmu nyilem, lingkungan, Manajemen masalah lan laku kulit-nyilem aman. Jean-Michel Cousteau Resort nduweni instruksi nyilem lan snorkel sing dirancang kanggo para petualang ing kabeh tingkat skill lan umur.

Calon tamu ing AS bisa nggawe reservasi kanthi nelpon (800) 246-3454 utawa ngirim email [email dilindhungi], lan tamu sing teka saka Australia bisa pesen kanthi telpon (1300) 306-171 utawa ngirim email [email dilindhungi].

Cathetan, wong sing lelungan bali menyang negara asale isih kudu nggawe tes antigen cepet 48 jam sadurunge budhal lan bisa ndhaftar ing kene.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jean-Michel Cousteau Resort, mangga klik kene.

Babagan Resor Jean-Michel Cousteau

Pemenang penghargaan Resor Jean-Michel Cousteau iku salah siji saka tujuan vacation paling kesuwur ing Pasifik Kidul. Dumunung ing pulo Vanua Levu lan dibangun ing 17 hektar tanah, resort kemewahan madhep banyu tentrem Teluk Savusavu lan nawakake uwal eksklusif kanggo pasangan, kulawarga, lan lelungan discerning looking for travel experiential ditambah karo kemewahan asli lan budaya lokal. Jean-Michel Cousteau Resort nawakake pengalaman liburan sing ora bisa dilalekake sing asale saka kaendahan alam pulo kasebut, perhatian khusus, lan kehangatan staf. Resor sing tanggung jawab lingkungan lan sosial nawakake tamu macem-macem fasilitas, kalebu bures gendheng jerami sing dirancang khusus, dining kelas donya, jajaran aktivitas rekreasi sing luar biasa, pengalaman ekologis sing ora ana tandhingane, lan macem-macem perawatan spa sing diilhami dening Fiji. 

Babagan Canyon Equity LLC.

The Grup Perusahaan Canyon, sing duwe resort, kantor pusat ing Larkspur, California, didegaké ing Mei 2005. Mantra iku kanggo ndarbeni lan ngembangaken resorts merek Ultra-mewah cilik ing tujuan unik karo komponen omah cilik nggawe raos eklektik nanging Highly kompatibel masyarakat ing saben panggonan. . Wiwit tatanan ing 2005 Canyon wis nggawe portofolio nyengsemaken resorts, ing lokasi kiro-kiro saka banyu pirus Fiji kanggo pucuk inggil Yellowstone, kanggo koloni artis Santa Fe, lan ing Canyons Utah kidul.

Portofolio Canyon Group kalebu properti apik kayata Amangiri (Utah), Amangani (Jackson, Wyoming), Four Seasons Resort Rancho Encantado (Santa Fe, New Mexico), Resor Jean-Michel Cousteau (Fiji), lan Dunton Hot Springs, (Dunton , Colorado). Sawetara pangembangan anyar sing apik banget uga ditindakake ing wilayah kasebut kayata Semenanjung Papagayo, Costa Rica, lan Hacienda sing umur 400 taun ing Meksiko, kabeh bakal menehi katrangan hebat ing pasar cerdas internasional sing mewah amarga saben wong diluncurake . 

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...