Finnair: Shanghai, penerbangan Seoul isih aktif, Osaka lan Hong Kong saiki ora ana

Finnair: Shanghai, penerbangan Seoul isih aktif, Osaka lan Hong Kong saiki ora ana

Print Friendly, PDF & Email

Finnair: Shanghai, penerbangan Seoul isih aktif, Osaka lan Hong Kong saiki ora ana

Finnair: Shanghai, penerbangan Seoul isih aktif, Osaka lan Hong Kong saiki ora ana

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.