Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Airbus A321neo pisanan kanthi interior Airspace dikirim menyang Delta

Airbus A321neo pisanan kanthi interior Airspace dikirim menyang Delta
Airbus A321neo pisanan kanthi interior Airspace dikirim menyang Delta
ditulis dening Harry Johnson

Delta Air Lines wis ngirim pesawat pisanan saka 155 pesawat A321neo sing dipesen maskapai. Kabeh bakal nampilake kabin Airspace anyar Airbus. Delta A321neo uga bakal ngenalake kursi Kelas Pertama domestik anyar maskapai kasebut, kanthi privasi, kepenak, ruang kerja lan panyimpenan.

A321neo pisanan Delta samesthine bakal mlebu layanan ing Mei 2022. Kabeh 155 pesawat Delta A321neo bakal didhukung dening mesin Pratt & Whitney PurePower PW1100G-JM GTF.
Kabin Airbus Airspace ndadekke pengalaman penumpang widebody sing menang penghargaan menyang pasar lorong tunggal, ningkatake kenyamanan, suasana lan layanan menyang tingkat sabanjure. Cahya sing unik lan bisa disesuaikan nyetel suasana sing pas ing kabeh fase penerbangan, ngoptimalake istirahat penumpang ing kabin sing paling sepi ing kelase. Tong sampah Airspace XL, panel sidewall sing didesain ulang lan integrasi hiburan ing pesawat generasi paling anyar kabeh nggedhekake ruang pribadi. Airspace uga nawakake ruang higienis kanthi fitur tanpa sentuhan lan permukaan antimikroba ing kabeh WC.

"Pangiriman A321neo sing kapisan kita mbantu nyedhiyakake layanan domestik premium sabanjure ing Delta," ujare Mahendra Nair, Delta Air Lines' SVP - Rantai Pasokan Armada lan Tech Ops. "Ora mung pesawat iki menehi pengalaman pelanggan sing paling apik ing industri, pesawat irit bahan bakar iki luwih nuduhake komitmen kita kanggo masa depan sing luwih lestari."

"Kanthi nambah paling anyar lan paling gedhe Airbus pesawat lorong siji menyang armada, tim ing Delta Air Lines terus nduduhake prioritas kanggo efisiensi operasional nalika nyenengake para pelanggan kanthi kabin lorong siji sing paling wiyar ing langit, "ujare Christian Scherer, Kepala Pejabat Komersial Airbus lan Kepala Airbus International. "Kanthi dandan bahan bakar saben kursi A321neo paling sethithik 20 persen, maskapai kasebut mbantu dhasar lan lingkungan ing wektu sing padha."

Delta Air Lines wis dadi pelanggan Airbus luwih saka telung puluh taun lan minangka salah sawijining operator Airbus paling gedhe ing saindenging jagad. Armada Delta kasusun saka saklawasé 400 pesawat Airbus, kalebu anggota saka saben kulawarga Airbus saiki: A220; A320; A330 lan A350.

Ing pungkasan Februari 2022, Kulawarga A320neo wis nampa meh 7,900 pesenan saka luwih saka 120 pelanggan ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar