Hotel & Resor Warta cepet USA

Katrangan pisanan dening Hyatt Hotel kanggo debut musim panas iki

Katrangan dening Hyatt Beale Street Memphis disetel kanggo nggawe debut gedhe ing musim panas iki, menehi tandha peluncuran gaya urip anyar Hyatt, merek sing tanggung jawab, Caption dening Hyatt. Dumunung ing pojok Beale Street lan Front Street sing misuwur ing donya, hotel 136-kamar kasebut bakal menehi tamu pengalaman lingkungan sing milih layanan sing ndadekake obrolan lan menehi inspirasi ing salah sawijining wilayah paling keren ing Memphis.

Kanthi pemandangan Kali Mississippi lan skyline kutha sing spektakuler, hotel iki bakal menehi tamu hub sing dumunung ing tengah cedhak pengalaman Memphis sing khas kaya Orpheum Theater, Memphis Rock n' Soul Museum, FedEx Forum, lan Sun Studios. Nggunakake desain upcycled lan inspirasi komunitas, properti kasebut bakal nenun estetika kontemporer eklektik menyang sejarah industri kutha ing wilayah kasebut. Hotel iki digabungake karo William C Ellis & Sons Ironworks lan Machine Shop bersejarah minangka bagéan saka pembangunan campuran One Beale, ngreksa bata pinggir kali lan fasad wesi sing ana wiwit taun 1879. Komitmen kanggo kelestarian iki uga bakal ditindakake. dibayangke ing lapisan saka werna, tekstur, bahan daur ulang, mural resonan budaya lan emphasis ing komunitas.

"Caption dening Hyatt Beale Street Memphis minangka properti pisanan sing bakal menehi lelungan kanthi ati-ati pengalaman gaya urip Memphian sing sejati," ujare Sarah Titus, manajer umum area. "Kanthi ketemu paweling sing ngrayakake swara lan gaya urip Beale Street, kita bangga kanggo nuduhake karo pengunjung lan tanggi rasa kabeh budaya lokal lan masakan ana kanggo ngrasakake."

Sambungan Komunitas ing Talk Shop

Marquee teken ing Front Street bakal nampa tamu menyang Talk Shop, sing bakal dadi Caption by Hyatt account remixed lan reimagined hotel lobi pengalaman. Spasi sing nyenengake lan cahya bakal menehi ruang tamu lan ruang kerja sing nyenengake lan serba guna kanggo warga lokal lan tamu supaya bisa nggawe kopi utawa koktail, bisa kerja adoh utawa melu rapat-rapat santai, lan dadi papan pribadi utawa sosial. Ruang kuliner lan sosial sing disengaja iki, digawe saka area lounge njero ruangan lan patio lan taman bir sing wiyar sing dihiasi karo bolongan geni sing mbukak lan bata sing katon, bakal nyorot favorit daerah liwat menu sedina muput, macem-macem roti panggang anyar ing Hearth Bar lan enak. nyebar, lan bar njupuk-lan-go sing sumber lokal. Bebarengan karo panyedhiya Memphian kaya Grit Girls Grits, Bluff City Mushrooms, Joyce Chicken, Home Place Pastures Pork, lan Grind City Brewing, Talk Shop bakal menehi pengalaman lingkungan Memphian sing ora bisa disalahake kanggo para wisatawan lan Memphian lokal.

Tanggalan acara puteran ing area sambutan bakal dadi papan kanggo wong sing seneng lelungan lan warga lokal kanggo nemokake pengalaman dhewe karo jams puisi, klub buku, utawa sesi open-mic sing kedadeyan ing wilayah kasebut. Tamu bisa nyambungake karo pembawa acara, sing bakal dadi tuan rumah lan pandhuan kanggo pengalaman Caption by Hyatt.

Fasilitas Seamless lan Tech-Forward

Kanggo nyukupi tamu saiki sing pengin akses cepet lan lancar, pengalaman Caption by Hyatt Beale Street Memphis bakal nampilake check-in, kunci seluler, lan layanan panganan pesenan seluler. Tamu bakal bisa ngakses kamar kanthi kunci seluler ing Apple Wallet, sing ngidini anggota World of Hyatt nutul iPhone utawa Apple Watch kanthi gampang lan aman kanggo mbukak kunci kamar tamu lan area umum sing dilindhungi kertu tombol tanpa kudu mbukak app utawa nangani a kunci kamar plastik tradisional. Didhukung dening teknologi modern kanthi penekanan marang wong sing lelungan sing sadar, informasi, fitur, lan pengalaman tambahan bisa ditemokake ing aplikasi World of Hyatt utawa liwat kode QR.

Desain lan Akomodasi sing Sregep

Kamar tamu sing dirancang kanthi fungsional ing Caption dening Hyatt Beale Street Memphis nampilake interior sing kandel lan ora sopan sing nggambarake budaya seni jalanan kutha kanthi warna biru lan ijo sing nyenengake sing disorot kanthi warna sing nyenengake. Tamu bakal mlebu ing ruang tamu sing dirancang kanthi dipikirake kanthi bahan sing wis diganti, kenyamanan sing ora sopan, lan ruang kerja ing kamar / dolanan kanthi meja kerja, lampu tugas, lan stopkontak listrik sing dipisahake saka area turu. Lawang sing diilhami dening kandhang industri mbukak mbukak kanggo mbukak jedhing sing wiyar lan cerah sing diolah nganggo tembok tembok bertema Memphis khusus, pancuran udan mlaku-mlaku, kesombongan gedhe, lan akeh ruang kontra. Wolung suites ing pinggir kali bakal menehi loteng kanthi pemandangan Kali Mississippi lan M Bridge sing apik.

Reservasi kanggo Caption dening Hyatt Beale Street Memphis kasedhiya kanggo tetep wiwit 1 Juli 2022. 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar