Kabar Kawat

Pasien Kapisan Dosis Kanthi Terapi Anyar kanggo Karsinoma Hepatoseluler Lanjut

ditulis dening editor

Kintor Pharmaceutical Limited dina iki ngumumake dosis pasien pisanan ing Amerika Serikat saka uji klinis multi-regional phase II (NCT05178043) antibodi ALK-1 (GT90001) lan terapi kombinasi Nivolumab (Opdivo) kanggo perawatan Karsinoma Hepatoseluler (HCC) lanjut. ing 2 Mei 2022.

Miturut Statistik Kanker Global 2020, kanker ati primer minangka kanker sing paling umum didiagnosa nomer enem lan penyebab utama kematian kanker nomer telu ing saindenging jagad, kanthi udakara 906,000 kasus anyar lan 830,000 tiwas [1]. HCC minangka wangun kanker ati sing paling umum ing wong diwasa, kira-kira 75%-85% saka kabeh kanker ati.[2] Sakabèhé, perawatan lan prognosis kanker ati relatif kurang, lan kaslametan sakabèhé kanker ati kudu luwih apik kanthi pilihan perawatan sing luwih apik.

Ing taun-taun pungkasan, terapi inovatif nambah pilihan kanggo pasien kanker ati sing luwih maju. Ing 2020, perawatan kombinasi Atezolizumab (TECENTRIQ®) lan Bevacizumab (AVASTIN®) ("T+A") disetujoni ing AS kanggo ngganti Sorafenib (NEXAVAR®) utawa Lenvatinib (LENVIMA®) minangka standar baris pertama care ("SOC") kanggo HCC majeng, sawise disetujoni ing akeh negara lan wilayah liyane. Ana kabutuhan sing ora bisa ditindakake kanggo perawatan baris kapindho kanggo pasien sing gagal perawatan utawa ora ngidinke T + A.

Dr Tong Youzhi, pangadeg, Ketua, lan CEO Kintor Pharma, komentar, "We are remen kanggo ngrampungake dosis pasien pisanan ing phase II uji klinis multi-regional saka GT90001 digabungake karo Nivolumab kanggo perawatan HCC majeng. Kita ngarepake sinau MRCT phase II iki bakal posisi GT90001 uga minangka calon kombinasi karo I / O kanggo perawatan baris kapindho HCC. Kita uga milih strategi klinis kanggo GT90001 ing tumor padhet liyane lan ngarep-arep bisa menehi pilihan perawatan sing luwih inovatif kanggo pasien sing ora duwe kabutuhan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar