Kabar Kawat

Pasien Pertama ing Uji Klinis kanggo Ulkus Kaki Diabetik Kronis

ditulis dening editor

Lakewood-Amedex, Inc. ngumumake dina iki yen wis miwiti sinau Phase 2 kapindho nggunakake antimikroba Bisphosphocin Nu-3 kanggo nambani pasien ulkus sikil diabetes (DFU). Luwih saka 34 yuta wong diwasa ing Amerika Serikat duwe diabetes mellitus (Sumber: CDC), lan komplikasi saka DFU tanggung jawab kanggo 85% saka amputasi ekstrem ngisor non-traumatik saben taun, nggawe morbiditas, mortalitas, lan beban finansial sing luar biasa. sistem kesehatan.

Panaliten Tahap 2 minangka studi acak, multi-pusat, buta kaping pindho, dikontrol plasebo, nambah dosis kanggo ngevaluasi keamanan lan toleransi gel Bisphosphocin Nu-3 topikal ing pasien diabetes mellitus Tipe I utawa II kanthi DFU kronis. Sajrone kabeh kunjungan klinik, ulkus pasien bakal diteliti kanggo owah-owahan ing wilayah kasebut lan ambane ulkus lan kontrol mikrobiologis bakal ditaksir.

Steve Parkinson, Presiden & CEO Lakewood-Amedex, ujar, "Kita seneng banget bisa miwiti uji klinis kaping pindho kanggo ngobati DFU. Ing pengalaman sadurunge ngevaluasi Nu-3 kanggo perawatan pasien sing kena infeksi ulkus sikil diabetes, Nu-3 ditrima kanthi apik lan ora ana efek samping sing ana gandhengane karo perawatan. Nalika sinau dosis-escalating sadurungé iki ora powered kanggo generate data khasiat sing signifikan sacara statistik, iku nduduhake tren khasiat nyemangati. Pasien sing diobati nganggo larutan Nu-2 3% suwene pitung dina ngalami pengurangan 65.5% ing area ulkus tinimbang pengurangan 29.9% ing lengen plasebo, sing diukur 14 dina sawise perawatan diwiwiti. Kajaba iku, 62.5% pasien sing diobati karo 2% Nu-3 nyuda beban mikrobiologis, tinimbang 20% ​​ing plasebo. Saiki, studi peningkatan dosis Tahap 2 bakal dibangun ing dhasar uji klinis sadurunge kanthi nggunakake durasi perawatan sing luwih suwe 28 dina, konsentrasi sing luwih dhuwur 5% diikuti 10% Nu-3, uga Nu-3 sing luwih apik. formulasi gel, kabeh sing kita ngarepake bakal menehi pangiriman Nu-3 sing luwih apik lan perawatan tatu nonhealing. Dampak infeksi topikal lan sistemik tetep dadi beban gedhe ing sistem kesehatan. Kita yakin komitmen kita kanggo luwih ngembangake platform teknologi Bisphosphocins antimikroba kanthi efisien, lokal kanggo ngobati infeksi serius, asring disebabake dening patogen sing tahan antibiotik, loro gram-positif lan gram-negatif, bakal ngidini panyedhiya kesehatan bisa ngatasi kanthi luwih aman lan efektif. akeh infeksi bakteri sing saiki dadi tantangan nggunakake pendekatan konvensional.

"Dr. Felix Sigal, sing minangka salah sawijining spesialis sing paling misuwur ing bidang penyelamatan anggota awak diabetes, dadi staf ing Pusat Kesehatan Presbyterian Hollywood lan Pusat Kesehatan Rumah Sakit California. Dheweke fokus ing perawatan tatu lan nylametake anggota awak diabetes, nalika ngupayakake minat ing riset klinis kanggo ngaktifake pilihan perawatan sing luwih apik kanggo pasien. We are pleased kanggo laporan sing Dr. Sigal saiki wis ndhaptar pasien pisanan ing Phase 2 sinau iki ngevaluasi nggunakake Nu-3 gel ing perawatan saka ulkus sikil diabetes, "ujare Sumita Paul, MD, MPH, MBA, Chief Medical Officer. & Wakil Presiden Senior Riset & Pengembangan ing Lakewood-Amedex Inc. "Ana pasien 12 sing diobati karo gel Nu-3 ing saben rong kelompok lan klompok sing diobati plasebo sing luwih cilik."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar