Kabar Kawat

Pasien Pertama Diobati ing Studi Tahap II ing Multiple Myeloma

ditulis dening editor

XNK Therapeutics AB dina iki ngumumake yen pasien pisanan wis diobati ing studi klinis Fase II nggunakake obat calon basis sel pembunuh alami (NK) autologous utama XNK kanthi kombinasi karo antibodi anti-CD38 Sanofi Sarclisa (Isatuximab).

"Duwe pasien pisanan sing diobati karo sel NK ing studi klinis iki minangka tonggak sejarah penting ing perkembangan klinis calon obat utama kita," ujare Johan Aschan, CMO saka XNK Therapeutics. "Sinau kasebut maju kanthi apik, lan kita ngarepake asile."

Sinau ISA-HC-NK (EudraCT: 2020-000994-26) sing diwiwiti dening penyidik ​​​​saiki, mbukak, acak, dikontrol, dikontrol, mbandhingake obat calon XNK sing digabungake karo antibodi anti-CD38 Sanofi Isatuximab karo Isatuximab mung minangka perawatan konsolidasi. transplantasi sel induk autologous ing pasien karo myeloma multipel sing mentas didiagnosis. Sinau klinis ditindakake ing Rumah Sakit Universitas Karolinska ing situs Huddinge lan nyakup total 60 pasien kanthi 30 pasien ing saben perawatan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...