Sindikasi

Laporan Riset Pasar Pangolahan Ikan 2022 - Prakiraan Global nganti 2026

ditulis dening editor
Pangolahan iwak iku laku nglibatno iwak lan produk, kang dileksanakake antarane kaping iwak sing kejiret lan terus nganti produk final dikirim menyang customer. Produk pungkasan sing dikirim bisa langsung dipangan. Pangolahan iwak nyakup kabeh organisme akuatik, ora preduli saka tangkapan (mancing liar utawa budidaya). Salah sawijining masalah utama proses iki yaiku nyegah iwak saka bosok. Iwak iku gampang rusak lan mulane mbutuhake pengawetan lan penanganan sing tepat, mula ngolah iwak perlu amarga produk pungkasane nutrisi lan umur simpan sing dawa. Pengawetan minangka teknologi kunci ing pangolahan iwak (nyegah rusak iwak lan ndawakake umur simpan). Salah sawijining mupangat utama pangolahan iwak yaiku mbantu panggunaan sumber daya laut sing lestari, saengga nambah permintaan iwak olahan ing pasar. Wis ditemokake yen kesegaran iwak (panganan laut) bisa ditingkatake kanthi ozon. Perawatan ozon kanggo peralatan pangolahan lan iwak bisa ngrusak iwak kanthi nyuda serangan bakteri. Mula, panggunaan ozon nambah bathi industri pangolahan iwak. Pangolahan iwak kalebu tataran primer lan sekunder. Pangolahan utama kalebu ngumbah, ngurutake, pembekuan lan pengepakan iwak. Pangolahan sekunder kalebu produksi iwak olahan lan panganan laut kanggo komponen panganan utawa dhaharan sing siap dipangan. Perawatan ozon kanggo peralatan pangolahan lan iwak bisa ngrusak iwak kanthi nyuda serangan bakteri. Mula, panggunaan ozon nambah bathi industri pangolahan iwak. Pangolahan iwak kalebu tataran primer lan sekunder. Pangolahan utama kalebu ngumbah, ngurutake, pembekuan lan pengepakan iwak. Pangolahan sekunder kalebu produksi iwak olahan lan panganan laut kanggo komponen panganan utawa dhaharan sing siap dipangan. Perawatan ozon kanggo peralatan pangolahan lan iwak bisa ngrusak iwak kanthi nyuda serangan bakteri. Mula, panggunaan ozon nambah bathi industri pangolahan iwak. Pangolahan iwak kalebu tataran primer lan sekunder. Pangolahan utama kalebu ngumbah, ngurutake, pembekuan lan kemasan iwak. Pangolahan sekunder kalebu produksi iwak olahan lan panganan laut kanggo komponen panganan utawa dhaharan sing siap dipangan. 

Nyuwun Tuladha Laporan Iki @  https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-2397

Pengolahan Ikan: Segmentasi Pasar

Pasar pangolahan iwak global dipérang adhedhasar sumber, aplikasi, jinis pangolahan, lan peralatan. Sumber iwak yaiku banyu tawar, segara lan daratan. Segmen segara nyekel pangsa pasar paling gedhe amarga teknologi modern lan cara mancing. Aplikasi dipérang dadi panganan, pakan, biomedis lan liya-liyane (pupuk, kosmetik lan industri). Panganan nduwe pangsa pasar paling gedhe ing pasar pangolahan iwak amarga owah-owahan ing kabiasaan konsumsi manungsa, diikuti feed lan biopharmaceutical. Jinis iwak olahan yaiku beku, diawetake, garing lan liya-liyane (diasap lan surimi). Pembekuan minangka jinis pangolahan iwak sing paling umum ditindakake. Piranti sing digunakake kanggo pangolahan iwak yaiku mbusak rambut lan gutting, dehulling, scaling, filleting, descaling lan rinsing lan liya-liyane.

Pengolahan Ikan: Perspektif Daerah

Sacara geografis, industri pangolahan iwak bisa dipérang dadi wilayah utama kalebu Amérika Lor, Amerika Latin, Eropa, Asia Pasifik lan Timur Tengah & Afrika. Iwak olahan paling akeh dikonsumsi ing Amerika Utara, disusul Asia Pasifik lan Eropa. Amerika Serikat rangking pisanan ing konsumsi tuna sirip biru lan salmon Atlantik. Asia Pasifik duwe fasilitas pangolahan iwak sing akeh banget, kanthi China mimpin pasar. Negara-negara Asia liyane, kayata Jepang, Malaysia lan Korea Selatan, gumantung utamane ing pangolahan iwak.

Pasar Pangolahan Iwak: Pemacu Pertumbuhan

Pembalap utama sing diidentifikasi minangka nyopir pasar pangolahan iwak yaiku kenaikan permintaan panganan laut, owah-owahan kabiasaan mangan konsumen lan panjaluk konsumen kanggo produk panganan laut sing beda-beda lan dhuwur. Industri pangolahan iwak uga bisa diakses dening produsen panganan laut, supaya bisa ngontrol produk akhir, kualitas lan kebersihan. Peningkatan pakan iwak uga dadi pembalap utama sing diidentifikasi nyebabake tuwuhing pasar pangolahan iwak global. Saluran pangembangan lan distribusi kanthi kemasan, pangolahan lan panyimpenan iwak sing luwih apik uga dikenal minangka faktor sing nyebabake tuwuhing pasar.

Pasar Processing Iwak: Pemain

Perusahaan pangolahan iwak saya mundhak regane amarga fasilitas pangolahan nguatake pemroses iwak kanggo ngawasi kualitas lan kebersihan produk akhire. Pemain utama sing diidentifikasi ing pasar pangolahan iwak global kalebu Pelagia AS, Leroy, Pescanova USA, Maruha Nichiro Corporation, Thai Union Group Public Company Limited, Royal Greenland A/S, NISSUI, High Liner Foods, Charoen Pokphand Foods PCL, Channel . Fish Processing Company, Inc. lan Marine Harvest ASA. Perusahaan loro kasebut samesthine bakal ngembangake bisnis kanthi nguatake portofolio produk ing pasar pangolahan panganan laut global. Perusahaan kasebut samesthine bakal nggawe strategi khusus ing mangsa ngarep kanggo entuk daya saing ing pasar pangolahan iwak global ing taun 2026.

Takon Analyst @ https://www.futuremarketinsights.com/ask-the-analyst/rep-gb-2397

Panliten iki minangka sumber data sing bisa dipercaya babagan:

  • Segmen pasar lan sub-segmen
  • Tren lan dinamika pasar
  • pasokan lan pamindhahan
  • ukuran pasar
  • Tren / kesempatan / tantangan saiki
  • lanskap kompetitif
  • inovasi teknologi
  • Rantaian nilai lan analisis stakeholder

Analisis regional kalebu:

  • Amerika Utara (AS lan Kanada)
  • Amerika Latin (Meksiko, Brazil, lsp.)
  • Eropa (Jerman, Inggris, Prancis, Spanyol, Italia, negara Nordik, Benelux, Polandia, Rusia)
  • Asia Pasifik (China, India, Jepang, ASEAN, Australia lan Selandia Baru)
  • Timur Tengah lan Afrika (GCC, Afrika Kidul, Afrika Lor)

Tuku Laporan Lengkap @ https://www.futuremarketinsights.com/checkout/2397

Sorotan laporan:

  • Analisis latar mburi lengkap kalebu penilaian pasar induk
  • Owah-owahan sing signifikan ing dinamika pasar
  • Segmentasi pasar mudhun menyang tingkat kapindho utawa katelu
  • Ukuran pasar historis, saiki lan digambarake saka segi nilai lan ukuran
  • Laporan lan evaluasi babagan industri anyar
  • Enggo bareng pasar lan Sastranegara Key Players
  • Niche sing berkembang lan pasar regional
  • Evaluasi obyektif saka lintasan pasar
  • Rekomendasi kanggo perusahaan kanggo ngiyataken foothold ing pasar

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar