Fly saka Belfast lan duwe Gin

Michael Jackson Kepala Komersial ing Bandara Belfast City James Richardson Pemilik Distillery Basalt lan Manajer Toko Gillian ONeill ing World Duty Free ing Bandara Belfast City | eTurboNews | eTN
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Botol kasebut meh padha karo watu heksagonal ing Giant's Causeway, lan sampeyan bisa tuku ing bandara Belfast Duty Free.

Komunikasi Mercusuar isa multi-award-menang agensi PR adhedhasar njaba Belfast ing Irlandia Lor. Junior Klien Executive Caitlin Ball iki nyewo kanggo njaluk turis mabur saka Belfast Airport Irlandia Lor kanggo tuku sawetara gin ing bandara World duty-Free toko- sawise kabeh, sapa bisa toko ana, preduli saka panggonan.

Crita media gratis- mula ayo adol Gin

Kanggo profesional PR, cara paling murah kanggo nindakake iki yaiku supaya media nulis crita gratis babagan iki, sing diarani media entuk nanging tegese entuk Komunikasi Mercusuar. Ing rilis saiki, Caitlin bisa nindakake loro-kanggo-siji lan ora mung promosi Giants Basalt Rock Gin nanging uga Bandara Belfast minangka Bandara Paling Nyaman ing Inggris lan Irlandia.

Sayange, nganti saiki ora ana media sing njupuk crita iki, nanging eTurboNews lagi nulungi.

Siaran pers Komunikasi Mercusuar sing ditugasake dening Basalt Distillery lan Bandara Belfast nerangake

Gin, sing diilhami dening garis pantai sing dramatis ing Irlandia Lor lan bakal kasedhiya kanggo tuku kanggo kabeh penumpang, nggambarake komitmen World Duty-Free kanggo juara produser lokal.

Martha Garbe, Direktur ing Basalt Distillery, komentar: 

"Kita bungah bisa kerja bareng karo Bandara Belfast City lan World Duty-Free kanggo ngirim produk menyang pamirsa global lan disaranake banget karo umpan balik positif sing ditampa wiwit produk kasebut mlebu ing rak.

Nuduhake Gin Batu Basalt Raksasa

"Kanthi nampilake Giants Basalt Rock Gin ing Bandara Belfast City, Basalt Distillery bakal narik kawigatosan para pamirsa sing maneka warna, kalebu turis sing kepengin banget ngalami intisari Irlandia Lor.

"Botol kasebut dhewe minangka karya seni, dirancang kanggo meh padha karo watu heksagonal ing Giant's Causeway, lan iki perhatian kanggo rincian lan inovasi sing mbantu kita misahake.

"Lokasi utama bandara lan tlaga sing dhuwur ndadekake panggonan sing menarik kanggo nampilake gin unik iki, lan kanthi posisi strategis Giants Basalt Rock Gin ing Bandara Belfast City, kita bisa kanthi efektif narik minat para penggemar gin lan wisatawan sing penasaran."

Giants Basalt Rock Gin diprodhuksi dening Basalt Distillery, sing diadegake ing taun 2020 kanthi penekanan kanggo nggawe proses penyulingan sing lestari liwat teknologi canggih.

Michael Jackson, Kepala Komersial ing Bandara Belfast City, ngandika:

Welcome Basalt Distillery menyang Bandara Belfast

"We are seneng nampa Basalt Distillery menyang Belfast City Airport's World Duty-Free amarga kita terus nanggapi panjaluk saka penumpang kanggo merek lokal premium.

"Nalika kita mlebu ing taun 2024, kita ngarepake akeh penumpang kanggo liburan musim dingin lan istirahat musim panas sing pantes, sing bakal kepengin njupuk sepotong Irlandia Lor karo dheweke.

"We are darmabakti kanggo ngluwihi kepinginan saka penumpang kita lan tambahan paling anyar iki kanggo pilihan produk Irlandia Utara kualitas bakal luwih nambah reputasi kita kanggo nyedhiyani pengalaman departure ngédap kanggo kabeh."

Aisha Dad, Manajer Kategori Bebas Bea Dunia kanggo Omben-omben ing Inggris, nambahake:

"We are pleased kanggo welcome Basalt Distillery kanggo World Duty-Free, luwih conto komitmen kita kanggo ndhukung merek lokal lan menehi pelanggan kita sawetara saka sudhut opsi premium.

"Giants Basalt Rock Gin nyakup semangat lan kaendahan Irlandia Lor, utamane Giants Causeway, lan kita yakin manawa desain botol sing apik bakal dadi favorit karo ewu penumpang sing toko ing World Duty Free saben dina.

"Kaya kabeh produk ing Bandara Belfast City, Raksasa Basalt Rock Gin bakal kasedhiya kanggo tuku dening kabeh penumpang, preduli saka panggonan, lan kita manteb ing ati iku bakal mbuktekaken dadi tuku populer karo akeh lelungan nggunakake bandara kanggo lelungan bisnis, liburan akhir minggu, utawa preian sing pantes."

Bandara Belfast City limang menit saka pusat kutha

Dumunung mung limang menit saka pusat kutha Belfast lan duwe wektu pangolahan keamanan rata-rata mung enem menit, Bandara Belfast City dijenengi Inggris lan Bandara Paling Trep ing Irlandia.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan Giants Basalt Rock Gin, bukak basalt-distillery.com

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...