Sindikasi

Ukuran Pasar Wiji Forage Miturut Pemain Utama, Nelusuri Kompetisi, Aplikasi & Prakiraan 2020

Future Market Insights (FMI) nyedhiyakake wawasan utama babagan pasar wiji pakan global ing laporan paling anyar kanthi judhul "Pasar Wiji Pakan: Analisis Industri Global lan Penilaian Kesempatan, 2014 - 2020”. Global pasar bibit pakan diantisipasi bakal nggedhekake ing CAGR 8.4% babagan volume sajrone ramalan amarga macem-macem faktor, babagan FMI nawakake wawasan dhasar kanthi rinci ing laporan iki.

Adhedhasar produk, pasar wis dikategorikake dadi alfalfa, semanggi, chicory, ryegrass lan liya-liyane (kalebu lablab, fescue, lsp.). Segmen wiji Alfalfa minangka kontributor paling gedhe ing pasar ing taun 2013, kanthi pangsa pasar 27.0% saka segi nilai. Segmen pakan semanggi minangka penghasil pendapatan paling gedhe nomer loro ing taun sing padha. Alfalfa nduweni peran penting minangka pakan ternak. Panjaluk alfalfa utamane didorong dening kandungan nutrisi sing dhuwur (protein lan energi) sing mbantu ningkatake: pertumbuhan ternak, pangopènan, laktasi lan reproduksi. Kajaba iku, wiji alfalfa akeh digunakake kanggo pakan sapi perah kanthi tujuan kanggo ningkatake produksi susu sacara global. Segmen wiji semanggi saka pasar wiji pakan global regane $ 2,636.3 Mn ing taun 2013 lan samesthine bakal tuwuh ing CAGR udakara 7.9% babagan bathi sajrone ramalan.

Pasar wiji forage global samesthine bakal nyekseni wutah sing signifikan sajrone ramalan. Pasar wiji forage utamane didorong dening permintaan pakan forage sing digunakake kanggo pakan ternak. Kajaba iku, nambah konsumsi daging global lan mupangat ekonomi sing asale saka budidaya wiji pakan wis nyebabake kenaikan permintaan wiji pakan sacara global. Kajaba iku, panjaluk daging organik sing saya tambah kanggo njaga gaya urip sing sehat wis nggawe kesempatan tuwuh ing pasar wiji pakan.

Supaya tetep 'ngarep' pesaing sampeyan, njaluk @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-199

Laporan iki kalebu pembalap, larangan lan kesempatan sing nyopir saben segmen lan sub-segmen pasar, lan nawakake analisa lan wawasan babagan potensial pasar wiji pakan ing wilayah tartamtu. Sacara geografis, Amerika Utara nyekel pangsa pasar utama pasar wiji pakan ing taun 2013, kanthi pangsa pasar 33.5% saka segi penghasilan. Wutah pasar ing wilayah iki amarga tambah akeh panjaluk kanggo produk pakan tanpa suket, sing didhukung dening populasi ternak sing saya tambah. Para petani tetanèn lan peternakan fokus ing panggunaan pakan sing apik kanggo pakan ternak. Mula, panjaluk wiji pakan saya mundhak amarga budidaya pakan kanggo nyukupi kabutuhan konsumen ing Amerika Utara. Ing taun 2013, Eropa nyekel pangsa pasar paling gedhe nomer loro, diikuti Asia Pasifik lan Liyane saka Donya. Populasi manungsa sing saya tambah, nambah penghasilan lan urbanisasi duwe peran penting kanggo nambah permintaan daging unggas lan produk susu ing Asia Pasifik. Salajengipun, mupangat ekonomi, kayata rotasi pamotongan lan macem-macem risiko, budidaya wiji pakan uga samesthine bisa nambah tuwuhing pasar wiji pakan ing Asia Pasifik. Pasar wiji pakan ing Asia Pasifik regane 511,900 kilo ton ing taun 2013 lan samesthine bakal tuwuh ing CAGR udakara 10.3% sajrone taun 2014-2020.

Hubungi Penjualan kanggo Bantuan Liyane kanggo tuku iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/checkout/199

Pesaing utama sing kalebu ing laporan kasebut yaiku Allied Seed, LLC, BASF SE, Dow AgroSciences LLC, S&W Seed Company, Germinal GB, Hancock Farm & Seed Co. Inc, Central Garden & Pet Company, Northstar Seed Ltd lan Heritage Seed Company. Perusahaan kasebut melu ngasilake wiji chicory, wiji rumput gambut, fescue, suket timothy lan ryegrass, lan liya-liyane. Ing 2013, Allied Seed, LLC minangka pemain utama ing pasar wiji pakan amarga nduweni saluran distribusi sing kuwat lan perusahaan nawakake kabeh wiji pakan utama.

Segmen Kunci Ditutupi

Pasar Biji Pakan

Miturut Segmen Produk

alfalfa

Clover

Ryegrass

chicory

Others

Dening Jenis Tanduran

Unggas

Sapi

Babi / Babi

Others

Wilayah Kunci / Negara sing Dicakup

 

Amerika Utara

US

Liyane saka Amérika Lor

Eropah

Jerman

France

UK

Skandinavia

Liyane saka Eropah

Asia-Pasifik

China

India

Japan

Australia

Liyane saka Asia-Pasifik

Liyane saka World

Amerika Latin

Timur tengah

Afrika

Waca Blog Warta sing Gegandhengan:

https://medium.com/@archanaaher/liquid-smoke-market-outlook-current-and-future-industry-landscape-analysis-2032-eacfc2c42592

https://www.reddit.com/user/archanaaher000/comments/twuqn3/liquid_smoke_market_outlook_current_and_future/

https://www.patreon.com/posts/64751605 

https://flipboard.com/@archana2iuo/liquid-smoke-market-outlook-current-and-future-industry-landscape-analysis-2032-fac8avkgy

https://www.notion.so/Liquid-Smoke-Market-Outlook-Current-and-Future-Industry-Landscape-Analysis-2032-a5ffaa2adce64464a11219be7b5035bc

Babagan Insight Market Market (FMI)

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama layanan intelijen lan konsultasi pasar, nglayani klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, lan duwe pusat pangiriman ing Inggris, AS lan India. Laporan riset pasar lan analisis industri paling anyar saka FMI mbantu bisnis ngatasi tantangan lan nggawe keputusan kritis kanthi yakin lan jelas ing tengah-tengah kompetisi sing larang. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi menehi wawasan sing bisa ditindakake sing nyebabake wutah sing lestari. Tim analis sing dipimpin pakar ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien kita nyiapake kabutuhan konsumen sing terus berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar