Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Education Jerman Warta Pamrentah Rapat (MICE) News Press Release Mbangun maneh

Forum Kebijakan IMEX: Nyawiji menyang Pemulihan Bisnis Daya

Gambar: Prof. Greg Clark CBE ing Forum Kebijakan Christoph Boeckheler
ditulis dening Dmytro Makarov

Luwih saka 35 pembuat kebijakan saka 19 negara padha kumpul ing Forum Kebijakan, sing dianakake wingi minangka bagean saka IMEX ing Frankfurt.

Forum Kebijakan IMEX ditindakake saben taun lan nyedhiyakake platform diskusi global sing kolaboratif kanggo nyengkuyung nggawe kebijakan sing entuk manfaat langsung kanggo rapat global lan industri acara bisnis. 

Tujuan saka Forum Terbuka taun iki, sing dianakake ing Hotel Frankfurt Marriott, yaiku mbantu nyetel agenda kanggo diskusi tingkat dhuwur ing mangsa ngarep lan mbangun kemitraan lan pemahaman sing luwih apik antarane pembuat kebijakan lan industri. Sesi kasebut minangka kombinasi diskusi meja bundar lan 'panel provokasi' sing dirancang kanggo takon pitakonan sing paling penting.

Topik kalebu lanskap pasca-pandemi lan peran industri rapat-rapat kanggo ningkatake pemulihan bisnis global. Pangukuran lan data, crita sing efektif, D&I, kelestarian lan kolaborasi sing luwih gedhe antarane industri lan para pemangku kepentingan pemerintah kasebut minangka cara kanggo nggawe kemitraan lan pemahaman sing luwih apik.

Revitalisasi kutha uga bisa dadi kunci kanggo masa depan sektor acara bisnis minangka moderator Profesor Greg Clark CBE saka The Business of Cities, nerangake: "Pandemik kasebut nyebabake kapercayan ing ide konsentrasi manungsa ing pusat kutha, tegese ana. iku perlu kanggo reinvent mau. Ing ngarep, acara bisnis kudu ndeleng apa bisa dadi bagian saka revitalisasi iki amarga bakal duwe pengaruh multiplikasi paling gedhe kanggo sapa wae. 

IMEX ing Frankfurt ditindakake 31 Mei - 2 Juni 2022 - komunitas acara bisnis bisa ndhaftar ing kene. Registrasi gratis. 

# IMEX22

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...