Health Hotel & Resor Warta cepet USA

Four Seasons Hotel Westlake Village nguripake kesehatan & kesejahteraan

 Four Seasons Hotel Westlake Village, hotel AAA Five Diamond, bubar ngumumake bukaan Pusat Kesehatan & Kesejahteraan. Integrasi kesehatan paling anyar iki menehi tandha bedane Hotel mewah ing perjalanan kesehatan lan kepemimpinan generasi sabanjure ing merek Four Seasons sing apik.  

Pusat Kesehatan & Kesejahteraan Dumunung ing lokasi hotel 12 hektar, para ahli akreditasi Pusat Kesehatan & Kesejahteraan nyedhiyakake pendekatan kesehatan sing wis diuji wektu liwat konsultasi ahli, lokakarya adhedhasar ketrampilan lan kelas kesejahteraan sing ngarahake kanggo nggayuh kesehatan sing paling optimal. . Saben layanan dipandu dening filosofi yen kesejahteraan didhasarake ing limang prinsip kesehatan: nutrisi, keseimbangan urip, data medis, kebugaran lan terapi spa penyembuhan. Kanthi filosofi iki, ahli diet sing kadhaptar ing Pusat, ahli fisiologi olahraga, psikolog klinis lan guru mindfulness kerja karo saben tamu kanggo nemtokake, entuk, lan njaga tujuan kesehatan para tamu. 

Tamu sing ngalami Pusat Kesehatan & Kesejahteraan bisa nindakake kanthi macem-macem cara. Saka retret diangkah kanggo tetep wellbeing fleksibel kanggo dina liwat lan pengalaman a la carte, anggota lan retret perusahaan, kabeh layanan kesehatan dipasangake karo fasilitas mewah lan care pribadi Four Seasons dikenal kanggo.  

MUNDUR  

Retret kesehatan patang dina, telung wengi dirancang dening para ahli adhedhasar ilmu pengetahuan lan teknologi paling anyar kanggo ngasilake asil individu. Tamu bisa milih saka telung retret sing apik: Mundhut Bobot Sustainable, Kinerja Optimal, Spa & Kaendahan.   

Kabeh Retreats kalebu  

  • Konsultasi individu Pra-Program karo Penasihat Program 
  • Kabeh dhaharan lan cemilan diwenehake dening Wellness Kitchen 
  • Siji perawatan Spa 60 menit  
  • Analisis Komposisi Siji Badan 
  • Workshop lan Latihan Kelompok Saben dina 
  • Konsultasi pribadi lan/utawa layanan One-On-One (konsultasi khusus adhedhasar area fokus)  
  • Dipandu Hikes liwat Pagunungan Santa Monica lan Malibu Coastline 
  • Meditasi esuk sing dipandu saben dina 
  • Wellness Kitchen Hands-On Kelas Masak 
  • Wellness Kitchen Cookbook 
  • Akses Tanpa Batas menyang Pusat Kebugaran lan Kelas Kelompok Negara-of-the-art nalika tanggal mundur 
  • 4 Dina, 3 Bengi, Kabeh-klebu 

"Kasejahteraan ora mung ora ana penyakit, nanging anane energi mental lan fisik sing akeh sing bisa kita gunakake kanggo nikmati urip kanthi maksimal", ujare Akram Alkawasmeh, Direktur Eksekutif Kesejahteraan. "Retreat terintegrasi kita mulang para tamu carane nemokake aspek holistik iki kanggo kesejahteraan lan ngetrapake praktik kasebut ing omah. Mundur akhir minggu sing dawa karo Four Seasons Hotel Westlake Village bisa dadi transformatif lan ngganti urip.   

SELAMAT HARI LULUS  

Kanggo dina keseimbangan restoratif lan kesejahteraan mental, para tamu bisa ngalami pass dina menyang Four Seasons Hotel Westlake Village sing kalebu:  

  • Akses menyang kelas lan lokakarya kesejahteraan klompok saben dina sing dipimpin dening ahli akreditasi 
  • Akses menyang fasilitas spa, pusat fitness paling canggih lan kolam renang 
  • Nedha awan kesehatan sing seimbang dadi kolam renang   
  • One Wellness Elektif saka layanan fitness, pikiran-awak utawa nutrisi  

KESEJAHTERAAN  

Apa tujuane kanggo uwal kanggo kesehatan sewengi utawa check-in kanggo perjalanan seminggu, pengalaman sewengi sing disesuaikan kasedhiya. Tim spesialis perencanaan Pusat Kesehatan & Kesejahteraan nuntun para tamu kanggo nggawe penginapan pribadi.  


MEMBERSHIP  

Kanggo pengalaman klub sing paling apik, para tamu bisa gabung dadi anggota saben wulan ing Pusat Kesehatan & Kesejahteraan. Keanggotaan kalebu:  

  • Akses saben dina menyang fasilitas spa, gym eksklusif, lan kelas kesejahteraan  
  • Diskon ing spa, Kamping, pangan lan wedang 
  • Siji perawatan Spa saben sasi 
  • Rong cabanas gratis saben taun 
  • Lima layanan kesehatan a la carte gratis ing taun pisanan  
  • Parkir mandiri gratis 

RETREATS CORPORATE  

Pusat Kesehatan & Kesejahteraan bisa ngowahi retret perusahaan standar dadi kumpul sing inovatif kanggo pikiran lan awak sing luwih seger. Retreat pribadi iki bisa diadaptasi kanggo organisasi sing pengin nggabungake kesehatan menyang kabeh program. Saka kegiatan klompok, dosen tamu sing misuwur lan dhaharan kelompok sing dipersonalisasi, keramahan Four Seasons sing dipasangake karo filosofi Pusat Kesehatan & Kesejahteraan bakal nyebabake ide-ide inovatif lan tim sing luwih kuat.  


Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar