Sindikasi

Strategi Pertumbuhan Kompetitif Pasar Cairan Fracking lan Bahan Kimia Adhedhasar Jinis, Aplikasi, Pangguna Akhir lan Wilayah

Cairan fracking lan bahan kimia minangka klompok bahan kimia sing digunakake ing fraktur hidrolik. Fraktur hidrolik minangka proses pemecahan watu ing lemah sing ditindakake kanthi nyuntikake cairan bebarengan karo pasir lan aditif kanthi tekanan dhuwur kanggo ngeculake gas alam lan lenga. Pecah hidrolik iki nyedhiyakake akses menyang energi sing luwih resik.

Cairan fraktur lan bahan kimia digunakake kanggo nyilikake mundhut tekanan amarga gesekan, kanggo nggawe fraktur sudhut kanthi ngasilake tekanan tekanan sing cukup, kanggo njaga stabilitas sumur lan liya-liyane. Ing fraktur hidrolik, cairan lan aditif kimia nyedhiyakake akeh fungsi kayata nyegah karat, larut mineral, stabilisasi produk, nyegah deposisi skala lan njaga viskositas cairan ing antarane liyane.

Pasar cairan lan kimia Fracking Global: Pembalap lan Watesan

Tren owah-owahan sumur pengeboran menyang pengeboran horisontal samesthine bakal nyebabake tuwuhing pasar global kanggo cairan fracking lan bahan kimia. Ing jaman kepungkur, ana peningkatan sing signifikan ing kegiatan fracking horisontal. Kegiatan iki mbutuhake jumlah cairan fracking lan bahan kimia sing luwih gedhe. Dadi, panjaluk cairan fracking lan bahan kimia wis nyekseni wutah sing tetep. Tren kasebut samesthine bakal terus sajrone periode ramalan.

Panjaluk energi sing saya tambah mbutuhake eksplorasi luwih akeh, sing bakal nambah permintaan kanggo cairan fracking lan bahan kimia. Backflow banyu utawa fracking adi menyang lumahing contaminates lumahing lan banyu lemah. Mangkono, peraturan lingkungan sing ketat lan alternatif kanggo cairan fracking minangka faktor utama sing samesthine bakal nyegah tuwuhing pasar cairan fracking lan bahan kimia sajrone ramalan.

Panjaluk Brosur Laporan:

https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-1161   

Pasar cairan lan kimia Fracking Global: Wilayah - wawasan sing wicaksana

Cairan fracking global lan pasar kimia dipérang dadi pitung wilayah geografis yaiku Amerika Utara, Amerika Latin, Eropa Kulon, Eropa Wétan, Timur Tengah & Afrika, Asia-Pasifik (ora kalebu Jepang) lan Jepang. Nambah kegiatan eksplorasi minyak & gas ing Amerika Utara nyebabake wilayah kasebut duwe pangsa pasar paling gedhe ing pasar cairan fracking lan kimia global. Sanajan kegiatan fraktur hidraulik luwih alon ing wilayah Asia Pasifik, wilayah kasebut samesthine bakal ndhaptar wutah sing kuat sajrone ramalan.

Pasar cairan lan kimia Fracking Global: Pemain utama

  • Baker Hughes Digabungake
  • Halliburton Company
  • Schlumberger Ltd.
  • EI du Pont de Nemours lan Perusahaan
  • Pioneer Engineering Services
  • BASF SE
  • Dow Chemical Company
  • Akzo Nobel NV

Bebas bae kanggo takon pitakon ing 

https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-1161

Pasar cairan lan kimia Fracking Global: Segmentasi

Pasar cairan fracking global lan bahan kimia dipérang miturut jinis produk, fungsi lan wilayah.

Ing basis jinis produk, pasar cairan fracking global lan bahan kimia dipérang ing ngisor iki:

  • Cairan adhedhasar banyu
  • Cairan adhedhasar lenga
  • Cairan adhedhasar sintetis
  • Cairan adhedhasar busa

Adhedhasar fungsi, pasar cairan fracking global lan kimia dipérang kaya ing ngisor iki:

  • Pangurang gesekan
  • Biokida
  • Agen kontrol lempung
  • Agen gelling
  • Cross-linkers
  • Breaker
  • Buffers
  • Surfactants
  • Others

Laporan kasebut minangka kompilasi informasi tangan, penilaian kualitatif lan kuantitatif dening penganalis industri, input saka ahli industri lan peserta industri ngliwati rantai nilai. Laporan kasebut nyedhiyakake analisis jero babagan tren pasar induk, indikator makro-ekonomi lan faktor governing lan uga narik daya pasar. Laporan kasebut uga menehi pangaruh babagan kualitatif macem-macem faktor pasar ing segmen pasar lan geografis.

Babagan FMI

Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal milih tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Contact Us

Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Menara Danau Jumeirah
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog

 



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar