Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Jerman Investment News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Fraport kanggo mbangun jaringan 5G pribadi paling gedhe ing Eropa

gambar duweni saka Fraport
ditulis dening Harry Johnson

Kemitraan strategis kanggo operasi bandara berorientasi masa depan - teknologi 5G mbisakake bandwidth dhuwur lan transfer data wektu nyata.

Operator bandara Fraport lan NTT Ltd., panyedhiya layanan IT global terkemuka, mbangun jaringan kampus 5G pribadi paling gedhe ing Eropa ing Bandara Frankfurt (FRA). Kanthi kesimpulan persetujuan kemitraan kanggo proyek riset lan kerjasama iki, perusahaan loro kasebut menehi kontribusi penting kanggo luwih maju transformasi digital ing hub penerbangan paling penting ing Jerman. Fraport diwenehi lisensi kanggo jaringan 5G dening Badan Jaringan Federal Jerman minangka otoritas pemerintah sing tanggung jawab.

CIO Fraport, Dr. Wolfgang Standhaft, nerangake: "Ngoperasikake jaringan seluler mandiri minangka tonggak sejarah kanggo kita minangka operator bandara. Kita nggawe dhasar strategis sing bakal mbantu kita nggawe operasi bandara luwih efisien ing mangsa ngarep amarga inovasi lan digitalisasi. Kanthi NTT, kita duwe mitra sing kuwat lan berpengalaman sing bakal nyoba teknologi anyar lan ngembangake kasus panggunaan. 

"Kita seneng bisa nyadari proyek groundbreaking iki bebarengan karo Fraport lan nyumbang keahlian kita ing panyiapan infrastruktur digital sing aman."

Kai Grunwitz, Direktur Ngatur Negara kanggo Jerman ing NTT Ltd., nambahake: "5G mesthine minangka salah sawijining teknologi sing paling penting, yen ora sing paling penting, nalika nerangake proyek digitalisasi inovatif kanthi standar kacepetan lan linuwih sing paling dhuwur. Mbangun keahlian kita ing jaringan data, konektivitas lan keamanan, NTT arep dadi perintis kanggo nggawe jaringan kasebut. Bandara Frankfurt minangka tenaga penggerak lan mesin ekonomi kanggo kabeh wilayah Rhine-Main lan liyane. Kanthi solusi jaringan kampus 5G, kita bebarengan nggawe konektivitas sistem saraf pusat anyar. Iki bakal dadi dhasar kanggo karya kita babagan solusi sing efisien lan kasus panggunaan trailblazing kanggo masa depan.

Jaringan 5G pribadi menehi Fraport lingkungan sing bisa ngontrol data lan komunikasi swara kanthi otonom. Thanks kanggo bandwidth jaringan sing dhuwur lan latensi sing sithik, Fraport bakal bisa nyepetake proyek inovatif, kayata nyopir otonom ing apron. Jaringan 5G uga ngidini transfer data wektu nyata. Iki bisa uga dibutuhake kanggo aplikasi ing mangsa ngarep kayata ngawasi fasilitas bandara adhedhasar video liwat robot utawa drone.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Standhaft negesake: "Saliyane nyepetake proses kerja ing Fraport, jaringan anyar bakal entuk manfaat kanggo akeh perusahaan liyane sing beroperasi ing Bandara Frankfurt. Pramila kita ngarep-arep nawakake mitra ing FRA minangka solusi sing berorientasi lan dipercaya ing mangsa ngarep.

Lisensi 5G sing dianugerahi lan kemitraan strategis karo NTT Ltd. minangka prasyarat penting kanggo Fraport ngluncurake jaringan kampus 5G pribadi ing Bandara Frankfurt. Pakaryan kanggo mbangun infrastruktur jaringan 5G ing FRA samesthine bakal diwiwiti ing kuartal kaping telu 2022. Loro mitra proyek kasebut bakal miwiti nyoba teknologi anyar ing area bandara sing dipilih. Ing wektu sing padha, dheweke bakal ngevaluasi kasus panggunaan pertama ing bidang otomatisasi, robotika, sensor, lokalisasi, lan komunikasi.

Wiwit taun 2023, infrastruktur jaringan bakal ditambahi kanthi bertahap ing kabeh papan bandara sing ambane luwih saka 20 kilometer persegi. Perusahaan mitra Fraport liyane ing Bandara Frankfurt uga bakal entuk akses menyang jaringan kampus 5G.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...