Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Jerman Hak-hak manungsa Investment News wong tanggung jawab Rusia Keslametan teror Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan Trending

Fraport kritis nliti investasi Rusia saben dina 

Fraport kritis nliti investasi Rusia saben dina
Fraport kritis nliti investasi Rusia saben dina 
ditulis dening Harry Johnson

Ing rapat khusus dina iki, Dewan Pengawas lan Eksekutif Fraport AG ditangani kanthi intensif karo saham minoritas perusahaan ing perusahaan operasi Bandara Pulkovo ing St. 

"Papan Pengawas lan Dewan Eksekutif Fraport AG loro-lorone setuju manawa ora ana alesan kanggo agresi Rusia. Rusia kudu mungkasi perang iki langsung. Kita ndhukung kanthi lengkap sanksi sing ditindakake ing Rusia. Mulane, Fraport wis nggantungake bisnis Rusia wiwit wiwitan perang. Perusahaan ora entuk bathi utawa entuk manfaat liyane saka iku. Fraport langsung tumindak lan terus-terusan, "jelas Menteri Keuangan lan Ketua Dewan Pengawas Hessian Michael Boddenberg lan CEO Dr Stefan Schulte.

"Sanksi kasebut kanthi bener ditujokake kanggo ngrusak sistem agresor Putin. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sing arep kita tindakake iku kanggo menehi aggressor jumlah telung digit yuta. Kita uga duwe kewajiban kanggo njaga aset kanggo wajib pajak lan liya-liyane Fraport co-pemilik. Pamrentah negara, uga dewan eksekutif lan pengawas, duwe kewajiban manajemen aset. Iki uga kalebu nyegah risiko kemungkinan klaim kanggo kerusakan. Kabeh aspek kasebut kudu digatekake. Mulane investasi Rusia kita ana ing es. Ing wektu sing padha, kita ora menehi aset apa wae menyang penjahat perang. Investasi Fraport ing Rusia lagi dideleng kanthi kritis saben dina - wiwit wiwitan perang lan sabanjure, "ujare Boddenberg.

"Kasunyatane yaiku nalika Rusia miwiti perang agresi, kita langsung nundha kabeh layanan sing diwenehake ing konsesi kasebut. Kita tetep mantep, "ujare Schulte. 

Ketua Dewan Pengawas nganakake rapat ing dina iki supaya bisa bebarengan ngevaluasi temuan sing kasedhiya. Wiwit wiwitan perang, ana ijol-ijolan sing cedhak karo manajemen perusahaan babagan saham ing St. Wiwit wiwitan, Fraport lan manajemen investasi negara Hesse uga nugasake ahli hukum eksternal. Pamrentah negara uga ngubungi pamrentah federal babagan pitakonan babagan panggunaan militer Bandara Pulkovo lan njaluk klarifikasi. Pamrentah federal durung ngrampungake iki.

"Kahanan kasebut jelas, yen ora marem: Fraport saiki ora bisa nindakake apa-apa kajaba nundha investasi iki. Yen ana bukti sing kuat manawa Bandara Pulkovo uga digunakake kanggo perang nglawan Ukraina, kita duwe kahanan anyar. Iki uga bisa ditrapake kanggo sanksi sing bakal ditindakake. Mulane, kita ngevaluasi kahanan saben dina. Kita bakal terus tumindak kanthi konsisten kanggo Fraport, negara kita lan para pemegang saham. Iku uga cetha apa ora bisa: tumindak tanpa recourse legal, adhedhasar angen-angen murni, utawa malah ninggalake aset kanggo agresor, "ujare Boddenberg.

CEO Schulte nerangake kanthi jelas: "Ora ana Fraport minangka pemegang saham minoritas utawa pemegang saham bareng perusahaan operasi ora duwe pengaruh ing jinis gerakan penerbangan ing Bandara Pulkovo. Kaya ing bandara liyane, lembaga pemerintah tanggung jawab kanggo iki. Ing Jerman, umpamane, iki tanggung jawab agensi kontrol lalu lintas udhara Jerman lan kementerian transportasi masing-masing negara federal - lan lembaga negara ing Rusia. Kita isih ora duwe indikasi manawa ana penerbangan militer bersenjata sing melu perang Ukraina ditangani liwat Pulkovo. Nanging, kita ora bisa nolak penerbangan kanggo pejabat pemerintah.

Dewan Pengawas mutusake yen panitia investasi sing tanggung jawab kanggo kepemilikan perusahaan, sing dipimpin dening mantan Menteri Ekonomi Hessian Lothar Klemm, kudu ditangani kanthi intensif karo Pulkovo lan ketemu ing interval sing kerep lan reguler ing mangsa ngarep supaya bisa nggabungake kabeh temuan lan bisa cepet nanggepi perkembangan saiki. Dewan Pengawas bakal ketemu maneh kanggo ngrungokake pakar eksternal sing ditugasake dening perusahaan lan manajemen investasi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...