Airport Warta Breaking Travel negara | wilayah Jerman News

Fraport Mbangun Gudang Angkutan Udara Anyar ing CargoCity South 

Kutha Cargo Süd
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Fraport, pemilik lan operator Bandara Frankfurt (FRA), mbangun gudang kargo udara anyar ing FRA's CargoCity South, saéngga ngisi loteng kosong liyane ing pusat logistik sing penting iki. Fasilitas anyar bakal digunakake dening DHL Global Forwarding, udara lan segara barang anak perusahaan saka Deutsche Post DHL Group Jerman, salah siji saka perusahaan kurir paling gedhe ing donya.

Konstruksi diwiwiti ing pertengahan 2023. Gudang anyar bakal ana ing jejere gerbang akses Tor 31 ing CargoCity South (CCS). Situs konstruksi iki jembaré watara 60,000 meter persegi. Sawise rampung, gudang kalebu ruang kantor bakal ukurane sekitar 28,000 meter persegi. Kanthi tambahan paling anyar iki, manajemen real estate Fraport terus ngembangake sukses ing FRA's CargoCity South minangka salah sawijining pusat pengiriman barang udara ing donya.

Fraport bakal tanggung jawab kanggo pambangunan gudang kargo lan njaga kepemilikan fasilitas kasebut, sawise rampung konstruksi kasebut. Sawise kesimpulan saka perjanjian sewa, DHL Global Forwarding bakal nggunakake gudang anyar kanggo nggedhekake operasi saka Bandara Frankfurt. Perusahaan kasebut arep ngembangake lokasi FRA dadi hub angkutan udara Eropa.   

Jan Sieben, sing dadi kepala Pengembangan Real Estat ing Fraport AG, nerangake: "Desain sakabèhé gudang dikembangake adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun ing pambangunan logistik lan fasilitas angkutan udara ing Bandara Frankfurt. Bebarengan karo fasilitas ruangan, tata letak sing wis rampung bakal nyukupi kabutuhan panyewa saiki. Nanging, rencana desain lan spesifikasi bangunan kasebut ndadekake uga narik kawigaten para panyewa sing bakal teka. 

Fasilitas ruangan uga dirancang kanggo nyukupi kabutuhan khusus perusahaan logistik ing Bandara Frankfurt.

Gudang kasebut bakal duwe 56 gerbang lan dermaga truk, kanthi akeh ruang kanggo nyopir lan maneuver, uga papan parkir truk tambahan sing kapisah. Perencanaan iki penting kanggo mesthekake operasi pengiriman barang sing lancar, uga nyuda kahanan lalu lintas umum ing CCS. Papan parkir kanggo karyawan DHL Global Forwarding uga bakal kasedhiya ing jejere bangunan kasebut. Wilayah kantor, kalebu kamar istirahat, bakal nyakup sekitar 3,000 meter persegi saka total ruang proyek. 

Saliyane kabutuhan operasional, gudang uga bakal nyukupi syarat lingkungan sing ambisius. Fraport arep menehi komisi kanggo perencana umum lan kontraktor umum kanggo perencanaan lan konstruksi.  

"Bandara Frankfurt wis dadi hub logistik sing penting lan sukses," ujare Max Philipp Conrady, VP of Cargo Development ing Fraport AG. "We are remen sing DHL Global Forwarding - salah siji saka perusahaan kargo udhara anjog ing donya - ngembangaken ngarsane kene ing FRA. Mitra profil dhuwur iki bakal nyumbang kanggo nguatake Bandara Frankfurt minangka lokasi kargo udara, negesake posisi kita ing pasar kargo udara global. 

Tobias Schmidt, CEO DHL Global Forwarding Europe, ujar: "Bandara Frankfurt nduwe peran penting ing layanan angkutan udara internasional. Thanks kanggo lokasi pusat Frankfurt ing jantung Eropa, kita wis nyambungake pelanggan saka kene menyang akeh tujuan ing saindenging jagad sajrone udakara 20 taun. Kita nggedhekake kapasitas ing FRA kanggo nanggepi permintaan pengiriman barang. Lan kita seneng duwe Fraport minangka mitra sing tepat ing sisih kita.

Thomas Mack, Kepala Pengangkutan Udara Global ing DHL Global Forwarding, nambahake: "Ekspansi ing Bandara Frankfurt uga bakal ngidini kita ngembangake bisnis charter khusus. Kita ndeleng panjaluk mundhak utamane saka Asia, lan ing e-commerce. Frankfurt nyedhiyakake prasyarat sing cocog kanggo ngladeni panjaluk kasebut. Infrastruktur anyar bakal ngidini kita nambah lan nyepetake manajemen proses, lan kanthi mangkono nyedhiyakake layanan sing luwih efisien "

Mung sawetara sisa sing kasedhiya ing CargoCity South

Sawise rampung proyek konstruksi paling anyar, CCS mung bakal duwe rong wilayah liyane kanthi total udakara 90,000 meter persegi sing kasedhiya kanggo pembangunan ing mangsa ngarep. Divisi manajemen real estate Fraport bakal mboko sithik nyelehake papan kasebut ing pasar ing wektu sing tepat.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar