Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Jerman Investment News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Fraport ngedol sahame ing Bandara Xi'an

Fraport ngedol sahame ing Bandara Xi'an
Bandara Internasional Xi'an Xianyang
ditulis dening Harry Johnson

Fraport AG ngedol sahame ing Bandara Xi'an (XIY) ing China Tengah. Ing perjanjian sing ditandatangani dina iki (31 Maret), Fraport ngedol kabeh 24.5 persen saham ing Xi'an Xianyang International Airport Co., Ltd. - perusahaan operasi bandara - menyang Chang'an Huitong Co., Ltd. kanthi rega 1.11 milyar renminbi (RMB).

CEO Fraport AG, Dr. Stefan Schulte, nerangake: "Kita nggambarake kegiatan kita ing Xi'an kanthi kepuasan, nanging uga kuciwa. Ing sisih siji, anak perusahaan Xi'an menehi kesempatan kanggo nuduhake keahliane babagan manajemen bandara. Pancen, sajrone 14 taun kepungkur, Fraport kasil ngembangake Xi'an saka bandara regional ukuran medium kanthi udakara 10 yuta penumpang saben taun dadi salah sawijining gerbang penerbangan paling gedhe ing China, nglayani luwih saka 40 yuta penumpang saben taun. Ing sisih liya, kita tansah nganggep saham minoritas ing Xi'an minangka titik wiwitan kanggo ngembangake bisnis kita ing China - negara paling padhet ing donya. Nanging, iki ora tau diwujudake Bandara Xi'an utawa ing bandara Cina liyane. Akibate, saiki kita mutusake kanggo mungkasi kegiatan ing pasar China. Kanthi matur nuwun, kita matur nuwun marang mitra ing Bandara Xi'an lan kabeh wilayah kanggo dhukungan sing apik. Kita uga pengin Bandara Xi'an kabeh sing paling apik kanggo masa depan!

Fraport angsal saham ing Xi'an ing 2008. Penutupan transaksi isih mbutuhake sawetara langkah kanggo rampung. Saiki, perusahaan operasi Xi'an ngarepake kesimpulan transaksi kasebut sajrone kuartal kaping pindho 2022. 

Fraport ngarepake dodolan kasebut duwe pengaruh positif marang asil operasi Grup (EBITDA) lan asil finansial (laba bersih). Kajaba iku, utang finansial net Grup bakal luwih suda dening aliran awis tambahan amarga adol saham kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar