Airlines Airport aviation Brazil Warta Breaking Travel Bulgaria Plancongan Bisnis Tujuan Jerman News wong Peru Mbangun maneh tanggung jawab Slovenia Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Turkey

Fraport: Tren munggah ing lalu lintas penumpang terus ing Maret 2022

Fraport: Tren munggah ing lalu lintas penumpang terus ing Maret 2022
Fraport: Tren munggah ing lalu lintas penumpang terus ing Maret 2022
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Frankfurt (FRA) nampi udakara 2.9 yuta penumpang ing Maret 2022 - mundhak 217.9 persen dibandhingake wulan sing padha taun kepungkur. Ngangkat watesan perjalanan sing ana gandhengane karo pandemi mung diwiwiti kanthi bertahap ing Maret 2021. Ing wulan laporan kasebut, FRA entuk manfaat saka nambah permintaan lelungan, utamane menyang tujuan liburan ing njero lan njaba Eropa. Dibandhingake karo tingkat pra-pandemi, jumlah penumpang Bandara Frankfurt mundhak maneh ing Maret 2022 dadi luwih saka setengah volume sing didaftar ing wulan referensi Maret 2019 (mudhun 47.4 persen). Sajrone kuartal pisanan 2022, lalu lintas FRA mundhak 192.2 persen taun-taun dadi udakara 7.3 yuta penumpang (perbandingan Q1-2019: mudhun 50.8 persen).

Kargo kargo FRA (kargo udara + pos udara) mudhun 13.1 persen saben taun dadi 181,214 metrik ton ing wulan laporan (bandhingan Maret 2019: mudhun 10.5 persen). Faktor sing nyebabake penurunan iki kalebu kunci kunci sing ana gandhengane karo Covid ing China, uga nyuda kapasitas ruang udara sawise penutupan wilayah udara amarga perang ing Ukraina. Beda, gerakan pesawat ing Maret 2022 mundhak 97.0 persen saben taun dadi 26,941 lepas landas lan pendaratan ing FRA. Akumulasi bobot lepas landas maksimum (MTOWs) uga mundhak 56.4 persen saben taun dadi udakara 1.8 yuta metrik ton. 

Bandara ing FraportPortofolio internasional uga umume mbalekake maneh ing Maret 2022. Umume bandara Fraport Group entuk keuntungan lalu lintas sing signifikan ing wulan laporan, kanthi sawetara malah ngrekam tingkat wutah luwih saka 100 persen saben taun - sanajan dibandhingake banget. tingkat lalu lintas ing Maret 2021. 

Bandara Ljubljana (LJU) ing Slovenia nampa 50,928 penumpang ing Maret 2022. Ing bandara Brasil Fortaleza (FOR) lan Porto Alegre (POA), lalu lintas gabungan mundhak dadi 951,474 penumpang. Bandara Lima (LIM) ing Peru ndhaptar udakara 1.4 yuta penumpang ing wulan laporan kasebut. Ing 14 bandara regional Yunani Fraport, total lalu lintas mundhak dadi 550,155 penumpang. Ing bandara Twin Star Burgas (BOJ) lan Varna (VAR) ing Riviera Bulgaria, lalu lintas mundhak dadi 54,999 penumpang. Lalu lintas uga maju ing Bandara Antalya (AYT) ing pesisir Mediterania Turki, kanthi 832,512 penumpang dilayani ing Maret 2022.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...