Free Las Vegas Super Bowl Wedding kanggo Sembarang Taylor lan Travis

Free Las Vegas Super Bowl Wedding kanggo Sembarang Taylor lan Travis
Free Las Vegas Super Bowl Wedding kanggo Sembarang Taylor lan Travis
Avatar saka Harry Johnson
ditulis dening Harry Johnson

Travis Kelce lan Kepala Kota Kansas nglawan San Francisco 49ers ing Las Vegas tanggal 11 Februari.

Kapel kawinan ing Las Vegas wis ngumumake manawa bakal menehi upacara kawinan gratis kanggo pasangan sing duwe jeneng Taylor lan Travis. Super Bowl Minggu, 11 Februari, nalika Travis Kelce lan Kepala Kutha Kansas nglawan San Francisco 49ers.

Pernyataan Kapel Kembang Kutha Sin teka sawise spekulasi babagan keterlibatan sing bakal ditindakake wis nyebar ing sekitar pasangan sing duwe pengaruh ing sawetara wulan kepungkur. Kanthi Super Bowl dijadwalake tanggal 11 Februari 2024, ing Stadion Allegiant ing Las Vegas, pasangan sing duwe jeneng ngarep sing padha karo pasangan kekuwatan bakal bungah yen Kepala Kota Kansas menang piala Lombardi nglawan San Francisco 49ers.

CEO kapel kasebut nyatakake semangat kanggo tawaran Taylor Swift lan Travis Kelce kanthi nyatakake yen dheweke wis siyap nambah pengalaman Big Game kanthi ngatur pesta ing salah sawijining kapel sing misuwur. Yen pasangan kasebut kasengsem ngowahi 'Big Day' dadi perayaan Vegas sing gedhe, kapel wis disiapake kanthi lorong sing dihias. Pernikahan Vegas pancen luar biasa!

Nanging, tawaran kasebut ora mung kanggo sing jenenge Taylor lan Travis. Chapel of the Flowers wis ngumumake bakal menehi wedding gratis kanggo Taylor Swift lan Travis Kelce dhewe.

Apa maneh, tawaran kasebut ora mung diwatesi kanggo individu acak sing jenenge Taylor lan Travis. Chapel of the Flowers wis ngumumake niat lengkap kanggo nyedhiyakake upacara manten gratis khusus kanggo Taylor Swift lan Travis Kelce.

Dadi, yen sampeyan ora qualified kanggo dering Super Bowl, apa ora nimbang wedding ing game-day karo tutul saka Las Vegas glamor? Yen sampeyan jenenge Taylor lan sampeyan lan pasangan Travis pengin nggawe iket sawise game utama, entuk kesempatan iki kanggo menang pesta Vegas gratis!

About penulis

Avatar saka Harry Johnson

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...