Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Frontier: JetBlue ora ngandhani sing bener

Frontier: JetBlue ora ngandhani sing bener
Frontier: JetBlue ora ngandhani sing bener
ditulis dening Harry Johnson

Akuisisi roh dening JetBlue bakal nyebabake buntu - kasunyatan manawa ora ana jumlah dhuwit, bluster, utawa salah arah sing bakal diganti.

Frontier Group Holdings, Inc., perusahaan induk saka Frontier Airlines, Inc., dina iki ngetokake pratelan ing ngisor iki babagan penggabungan sing diusulake Frontier karo Spirit.

Sajrone sawetara minggu kepungkur, JetBlue ngumumake manawa manajemen Roh ndhelikake keprihatinan antitrust "palsu" lan "mblusukake" supaya bisa nolak hak JetBlue kanggo njupuk alih-lan mbusak saka eksistensi-operator biaya paling murah ing negara.

JetBlue ora ngandhani sing bener. A Roh disualekno dening JetBlue bakal mimpin menyang buntu - kasunyatan sing ora ana jumlah dhuwit, bluster, utawa misdirection bakal ngganti. Lan siji-sijine para pemegang saham Roh sing bisa ditampa saka proposal JetBlue yaiku biaya mandap mbalikke, amarga proposal JetBlue ora duwe kemungkinan nyata kanggo entuk persetujuan peraturan.

JetBlue ngakoni manawa bakal mbusak kapasitas saka pasar kanthi permanen kanthi ngganti armada Roh kanggo mbusak kursi. Pengacara antitrust nyebataken bilih "watesan output", lan iku fatal kanggo tawaran JetBlue. Mangkono uga kenaikan rega sing diakoni JetBlue. Kapasitas maskapai kurang tegese tarif sing luwih dhuwur. CEO JetBlue, Robin Hayes, mesthi ngerti. Dheweke mirsani sawetara dina kepungkur, "Rega rata-rata tarif pesawat bakal munggah amarga ana [sic] kursi kurang.” Iki persis apa sing bakal ditindakake JetBlue karo armada Spirit. Pancen, nalika ngumumake tawaran tanggal 6 April, JetBlue ujar manawa akuisisi kasebut bakal Mundakake wates MediaWiki sawijining, senadyan biaya luwih.

Kasunyatan kasebut - ngakoni rega sing luwih dhuwur lan output sing luwih murah - njamin yen JetBlue ora bisa ngamanake reresik kanggo akuisisi Roh sing diusulake. Ora ngaku "divestitures" saka slot bandara utawa gerbang, utawa claims palsu utawa gimmicks, bisa ndandani masalah fatal JetBlue.

Lan iki ora mung masalah peraturan JetBlue. Alasan antikompetitif kanggo tawaran kasebut jelas. JetBlue malah ngakoni, nyatakake ing 2021 10-K manawa kesepakatan Frontier / Spirit minangka ancaman kanggo "daya saing" JetBlue - lan conto penggabungan sing "bisa nyebabake regane pesaing kita suda." Pak Hayes mengko ngakoni yen "wektune" tawaran JetBlue "mesthi didorong dening woro-woro" saka panggabungan ULCC sing diusulake.

Banjur ana tuntutan hukum Departemen Kehakiman AS marang JetBlue kanggo mblokir Alliance Northeast karo American Airlines. Senadyan njamin kabeh wong-kalebu para pemegang saham Spirit-yen transaksi bakal nyebar mitos, sing diarani "Efek JetBlue," Pak Hayes sadurunge ngakoni alasan DOJ kanggo nggawa tuntutan hukum NEA: "DOJ percaya yen pengaruh Amerika bakal mungkasi "Efek JetBlue." DOJ mulane wis mbantah argumentasi JetBlue kanggo transaksi. Lan, bertentangan karo pratelan Pak Hayes yen pengadilan NEA bakal dirampungake sakcepete-lan kanthi mangkono ora bakal ana pengaruh ing akuisisi JetBlue/Spirit-mesthi bakal njupuk taun kanggo mutusake masalah pengadilan NEA, liwat nyoba lan kabeh banding sing ora bisa dihindari. Nalika para pemegang saham Roh ngenteni apa, persis? A ragad break-up, taun mengko, metu saka bid JetBlue khayalan?

Wis pirang-pirang minggu, JetBlue ngisi gelombang udara kanthi gangguan. Wis nuduhake macem-macem klaim sing nggegirisi, kabeh ora nggatekake masalah antitrust sing jelas lan bisa nyebabake. Pancen, wingi, JetBlue ujar manawa "ahli ing njaba setuju manawa, ing administrasi saiki, transaksi kita duwe kesempatan sing padha karo Frontier kanggo entuk persetujuan."4 JetBlue ora kalebu sumber, mesthi-dadi "ahli njaba" sing diomongake? Pengacara antitrust sing disewa JetBlue dhewe.

JetBlue pengin sampeyan mikir yen Frontier lan JetBlue nggawa profil risiko antitrust sing beda-beda mung ing jurusan, ora ing jenis. Nanging ora ana sing bisa luwih saka bebener. A akuisisi JetBlue saka Roh ora bisa sukses.

Panggabungan Frontier / Roh pancen beda. Transaksi kita bakal nambah output lan nyuda rega kanthi nggawa tarif paling murah menyang rute liyane ing saingan karo maskapai penerbangan sing luwih gedhe, biaya sing luwih dhuwur, lan luwih dhuwur. Gabungan Frontier lan Spirit bakal ngrangsang panjaluk kanthi mbujuk wong supaya mabur nalika rega dhuwur sing ditawakake JetBlue lan Big Four bakal larang regane saka pasar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...