Warta cepet USA

Summer Fun ing Virginia kang Mountain Lake Lodge

Sing menang penghargaan Gunung Lake Lodge - dumunung ing kupeng 2,600-hektar alam ngreksa lan suaka manuk karo 22 mil saka hiking lan biking tilase ing Blue Ridge Pagunungan Virginia - wis dawa wis populer kanggo reuni lan wektu kulawarga bebarengan. Adoh saka gangguan lan hubbub nanging trep kanggo kutha-kutha utama kayata Richmond, Baltimore lan Washington, DC, Resor menehi aktivitas outdoor ngédap lan pengalaman - swarga virtual kanggo vacationers kulawarga. Kajaba iku, Mountain Lake Lodge utawa "Kellerman's" minangka film apik Dirty Dancing dipun damel film 35 taun ago.

"Mountain Lake Lodge minangka panggonan sing nyata ing sajarah lan panggonan sing becik kanggo wong sing dikasihi kanggo nyambungake maneh kanggo petualangan lan aktivitas kulawarga, seni lan budaya regional," ujare Heidi Stone, presiden lan CEO saka resort. "Sampeyan bisa nggawa bocah-bocah menyang papan sing wis mandheg lan bali menyang kesenengan lan nostalgia kulawarga tradisional, nyritakake crita babagan api unggun kanthi marshmallow lan s'mores."

Kulawarga miwiti ngulandara ing Mountain Lake Outfitters, Titik fokus kanggo planning sawetara saka hiking paling apik lan gunung sepedaan cedhak Appalachian Trail, lan kayaking lan canoeing ing cedhak Kali Anyar. Staff Outfitter nyedhiyakake Tours Gator lan hiking sing dipandu, Kamar Escape, lan bal olahraga lan rental peralatan kanggo kabeh saka badminton lan panahan, kanggo voli pantai lan aktivitas liyane. Kenangan Tari Dirty, sandhangan, lan seni lan kerajinan lokal uga kasedhiya.

Mountain Lake kang Adventure Center highlights Treetop Adventures, mesthi aerial macem nampilaken zip-garis, tali dhuwur, kreteg langit, bandhulan lan andha tali, diarahake kanggo kabeh tingkat. Ana uga Panahan 3D, Tag Panahan lan Bola Gelembung. Clays ing Overlook nawakake pelajaran kanggo wong anyar lan penembake sing berpengalaman, lan "5-Stand" - limang stasiun shooting sing kapisah lan pitung target sing beda.

Sauntara kuwi, para penggemar Dirty Dancing bisa seneng golek pemulung, tur mandhiri sing nyorot lokasi syuting, game pekarangan, pemutaran film asli, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar