Gabon lan Seychelles ngomong babagan partisipasi pariwisata gabungan

Ani Blondel
Ani Blondel
ditulis dening editor

Alain St.Ange, Menteri Pariwisata & Kebudayaan Seychelles, nampani Annie Blondel, Penasihat Pariwisata Presiden Gabon, ing Kantor Kementerian Pariwisata & Kebudayaan ing National Cultural C.

Print Friendly, PDF & Email

Alain St.Ange, Menteri Pariwisata & Kebudayaan Seychelles, nampi Annie Blondel, Penasihat Pariwisata Presiden Gabon, ing Kantor Kementerian Pariwisata & Budaya ing Pusat Budaya Nasional ing Victoria.

Ibu Blondel lan Menteri St.Ange sadurunge ketemu ing Libreville, Gabon, nalika Menteri ngunjungi Libreville kanthi undhangan pemerintah Gabon. Ing patemon Victoria, Mrs. Blondel lan Menteri St.Ange nerusake diskusi babagan partisipasi Gabon ing Carnaval International de Victoria 2013 lan babagan kemampuan Akademi Pariwisata Seychelles kanggo nampi siswa perhotelan lan pariwisata saka Gabon.

Ibu Annie Blondel uga ngunjungi Akademi Pariwisata Seychelles ing La Misere ing ngendi dheweke ketemu karo Pak Flavien Joubert, Kepala Sekolah, sadurunge dianakake nedha awan kerja sing dirawuhi bojone Pierre Blondel lan Benjamine Rose, PS kanggo Budaya; Elsia Grandcourt, CEO kanggo Seychelles Tourism Board; Raymonde Onezime, Penasihat Khusus Menteri; lan Bernadette Honore, Kepala Biro Warta Kamentrian.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.