Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Inggris

Gangguan massive kanggo layanan sepur ing Inggris

Gangguan massive kanggo layanan sepur ing Inggris
Gangguan massive kanggo layanan sepur ing Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Luwih saka 40,000 anggota serikat pekerja Kesatuan Kereta Api, Maritim lan Pengangkutan Nasional (RMT) Inggris, kalebu penjaga, staf katering, sinyal lan buruh pangopènan trek melu mogok rel paling gedhe ing negara kasebut sajrone 30 taun.

Staf sepur Inggris mlaku-mlaku ing jam 12 tengah wengi lan mlaku-mlaku bakal diterusake ing Kamis lan Setu minggu iki.

Mung udakara 20% saka sepur penumpang sing dijadwalake dina iki ing Inggris, nyebabake mayuta-yuta penumpang.

Serikat Pekerja Kereta Api, Maritim lan Pengangkutan Nasional Inggris (Inggris) saiki lagi regejegan karo operator rel babagan gaji, pensiun lan pemotongan kerja.

"Pekerja Inggris mbutuhake kenaikan gaji," ujare Sekretaris Jenderal RMT Mick Lynch. "Dheweke butuh keamanan kerja, kahanan sing layak lan kesepakatan persegi ing umum. Yen kita bisa entuk, kita ora kudu ngalami gangguan ing ekonomi Inggris sing saiki kita lakoni, lan bisa uga berkembang ing musim panas.

Dhiskusi pungkasan antarane serikat pekerja lan operator, sing bakal nyuda kerja, mbayar lan pensiun amarga jumlah penumpang rel durung bali menyang tingkat pandemik sadurunge COVID-19, rusak dina Senin, mbukak dalan kanggo tumindak tenaga kerja.

Andrew Haines, pangareping eksekutif operator Inggris Network Rail, ujar manawa dheweke "ngapunten banget" marang penumpang amarga gangguan kasebut nanging nyalahake RMT amarga ora gelem kompromi.

Serangan kapisah uga ditindakake ing London Underground, Selasa. Ana bebaya iki bisa uga mung wiwitan musim panas serangan, karo guru lan perawat Inggris uga ngancam tumindak industri metu saka grievances padha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar