Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Gangguan penumpang maskapai paling dhuwur dicethakake ing panaliten anyar

Gangguan penumpang maskapai paling dhuwur dicethakake ing panaliten anyar
Gangguan penumpang maskapai paling dhuwur dicethakake ing panaliten anyar
ditulis dening Harry Johnson

Saka manspreading lan ambu ora enak awak kanggo clapping nalika pesawat ndharat lan bocah-bocah rame, survey ndudhuk apa sing paling irks penumpang. Swara 1500 lelungan maskapai ditliti lan takon apa sing paling ngganggu penumpang liyane nalika mabur.

Akeh wong sing lelungan mabur maneh sawise wektu istirahat amarga pandemi. Kanthi mangkono, pacoban lan kasangsaran nuduhake papan sing ditutup karo wong liya ing 36,000 kaki. Pakar industri maskapai kasengsem ndeleng apa gangguan sing paling umum lan ing ngendi panggunaan topeng sing ora cocog amarga iki minangka tambahan anyar kanggo lelungan udara.

Para ahli nganakake survey karo 1500 wong lelungan kanggo peringkat 20 paling dhuwur penumpang maskapai gangguan.

Kajaba iku, para ahli takon pamflet babagan hak lungguh.

Riset menyang paling umum penumpang maskapai annoyances dicethakaké ana ing urutan:

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

  1. The Kicker - Kursi sampeyan ditendhang.
  2. The Stinker - Penumpang karo ambu ora enak awak.
  3. The Loud & Proud — Penumpang liyane ngomong banter.
  4. The Leaner - Kursi sampeyan ditarik utawa diselehake.
  5. Flyer Drunk - Flyer mabuk utawa mabuk.
  6. Bocah Rame - Bayi utawa bocah sing nangis.
  7. The Recliner - Kursi ing ngarep sampeyan reclining.
  8. The Scented - Penumpang sing nganggo minyak wangi utawa cologne sing kuwat.
  9. Sing Ora Topeng - Penumpang sing ora nganggo topeng kanthi bener.
  10. The Loud Sleeper - A penumpang ngorok.
  11. The Stinky Feet - Penumpang sing nyopot kaos kaki utawa sepatu.
  12. The Eager - Penumpang ngadeg lan njupuk tas sanalika pesawat ndharat.
  13. The BYO Meal - Penumpang nggawa panganan sing mambu.
  14. Kandung kemih sing Lemah - Wong sing metu saka kursi kanthi rutin.
  15. The Chatty Cathy - pepadhamu ngomong karo sampeyan liwat pesawat.
  16. The Armrest Hog - pepadhamu njupuk kabeh armrest.
  17. The Too Relaxed - Penumpang sing nyelehake sikil ing utawa ing antarane kursi sampeyan.
  18. The Clapper - Penumpang applauding nalika pesawat ndharat.
  19. The Manspreader - Penumpang nyebar sikil, alias manspreader.
  20. The Night Owl - Layar telpon utawa tablet sing padhang ing penerbangan wengi.

Kajaba iku, wong sing lelungan ditakoni apa dheweke duwe hak lungguh, lan 2 saka 3 wong ujar manawa dheweke nindakake.

Maskapai penerbangan ora duwe kabijakan resmi babagan hak mandhiri, lan perselisihan apa wae kudu ditangani dening penumpang lan pramugari.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...