Mambu Kopi ing Qatar: Garuda Indonesia Mlayu menyang Doha

GA QR
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Doha menyang Jakarta minangka pesawat anyar lan juara kanggo Qatar Airways amarga Garuda Indonesia. Apa loro anggota 5 Star One World Alliance entuk manfaat saka pengaturan iki?

Ing rute penerbangan populer kayata saka Doha kanggo Jakarta, Qatar Airways ora duwe peralatan kanggo nggedhekake lan wis looking ing partner codeshare potensial kanggo nutupi sikil saka itinerary nyambungake liwat codeshare.

Iki kedadeyan karo American Airlines saka Doha menyang New York, lan saiki karo mitra aliansi Garuda Indonesia, maskapai lintang 5 liyane.

American Airlines Nanging mandheg mabur menyang Doha lan saiki mung adol rute kasebut minangka codeshare karo pesawat Qatar Airways. eTurboNews marang AA ilang dhuwit ing rute, nalika Qatar Airways gained revenue lan bisa kanggo Feed liyane penumpang liwat hub sibuk lan canggih ing Doha.

Ing sisih liya, iki minangka warta sing apik kanggo pariwisata mlebu lan pasar perjalanan perusahaan Indonesia. Indonesia wis nyoba banget kanggo mbalekake nomer tekane, lan Jakarta wis dipanggonke minangka gateway menyang akeh pasar pariwisata lan bisnis sing berkembang kanggo Indonesia.

Ambisi anyar kanggo Indonesia ngembangake pariwisata kesehatan lan medis uga bakal entuk akses luwih akeh.

Garuda Indonesia nduweni jaringan winates ing donya. Pengaturan kaya ngono kanggo nyedhiyakake jaringan gedhe sing disedhiyakake Qatar Airways bisa mbukak Indonesia luwih akeh kanggo entuk pengunjung saka Eropa, India, Rusia, lan Amerika Lor lan Kidul nggunakake Doha minangka hub penghubung.

Iki uga bisa mbantu Doha supaya luwih akeh pengunjung menyang Hotel Bintang Lima, museum, pusat blanja, restoran lan mesthine kanggo nikmati akeh kopi lan papan shisha sing trendi, kayata Toby's Estate ing seberang Hotel Park Hyatt ing Doha.

Mitra codeshare Qatar Airways, Garuda Indonesia saiki nyoba, lan ngumumake miwiti penerbangan langsung saben dina antarane Jakarta (CGK) lan Doha (DOH) efektif wiwit 4 April 2024, kanthi penjualan tiket wiwit tanggal 6 Februari 2024.

Penerbangan langsung saben dina anyar bakal dioperasèkaké nganggo pesawat Boeing B777-300 paling canggih ing konfigurasi dual-class, kanthi 26 kursi dhuwur ing Kelas Bisnis lan 367 kursi ing Kelas Ekonomi.

Peluncuran layanan saka Jakarta menyang Doha nglambangake hubungan bilateral sing kuat antarane Indonesia lan Qatar, kanthi tujuan kanggo nambah kerjasama ekonomi antarane negara loro.

Iku uga ngrangsang keuntungan ing sektor penerbangan lan pariwisata, kalebu aliran perdagangan meningkat lan pranala komersial. Penerbangan saben dina menyang Doha bakal mbantu nyukupi kabutuhan penerbangan langsung ing antarane Jakarta lan Doha lan menehi pilihan sing luwih akeh kanggo para lelungan.

Rute anyar iki ngidini para pelanggan operator bendera Indonesia bisa ngakses ngluwihi Doha menyang jaringan Qatar Airways sing luwih saka 170 tujuan, kalebu kutha ing Timur Tengah, Eropa, lan Afrika. Iki uga bakal nyedhiyakake penumpang Qatar Airways kanthi pilihan lelungan luwih akeh kanggo konektivitas lancar menyang tujuan eksotis ing Indonesia.

Qatar Airways Group Chief Executive Officer, Engr. Badr Mohammed Al-Meer, ngandika: "Qatar Airways nampani peluncuran penerbangan saben dinane Garuda saka Jakarta menyang Doha. Indonesia minangka negara sing nduweni potensi gedhe lan minangka salah sawijining pasar sing paling penting ing jaringan global Qatar Airways. Kanthi kemitraan anyar iki, Qatar Airways lan Garuda Indonesia nyedhiyakake tingkat layanan sing ora ana tandhingane kanggo nanggepi permintaan lelungan sing tambah akeh, sing bakal nambah pariwisata ing antarane negara loro kasebut.

Presiden lan CEO Garuda Indonesia, Irfan Setiaputra, nyatakake: "Kita seneng banget bisa nambah Doha menyang jaringan global sing ekstensif.

Ana hubungan bisnis, pariwisata, lan budaya sing kuat antarane Indonesia lan Qatar, lan kita yakin layanan anyar iki bakal nambah kegiatan kasebut ing antarane negara loro kasebut, lan nyedhiyakake akses sing luwih gampang kanggo lelungan saka Qatar menyang Indonesia, sing saiki dadi salah sawijining sing paling cepet berkembang. pusat ekonomi ing donya.

Rute anyar iki tandha tonggak penting kanggo Garuda Indonesia minangka operator gendera nasional Indonesia, nyedhiyakake penumpang kita sing mangkat saka Jakarta minangka hub utama Indonesia kanthi gapura sing trep menyang kutha lan pusat finansial paling gedhe ing wilayah Teluk. Penerbangan langsung antara Jakarta lan Doha iki uga dikarepake bisa narik kawigaten para wisatawan Qatar kanggo njelajah destinasi wisata unggulan liyane saka Jakarta minangka gerbang utama menyang tujuan eksotis Indonesia.”

Saiki, Qatar Airways nawakake telung penerbangan saben dina menyang Jakarta lan Bali lan bubar ngluncurake telung penerbangan saben minggu menyang Medan. Kanthi kemitraan penerbangan Garuda lan codeshare anyar, para penumpang bakal entuk manfaat saka sambungan sing lancar ing antarane jaringan gabungan.

Garuda Indonesia – Jadwal penerbangan menyang Doha:

Saben dina (kabeh wektu lokal)

· Jakarta (CGK) menyang Doha (DOH) – No. Penerbangan GA900: Mangkat 18:20; Rawuh 23:00

· Doha (DOH) menyang Jakarta (CGK) – No. Penerbangan GA901: Mangkat 02:25; Rawuh 14:55

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...