Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Saudi Arabia Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Gaya Arab Saudi Dadi Tren Pariwisata Anyar

gambar duweni saka Otoritas Pariwisata Saudi
ditulis dening Linda S. Hohnholz

The Otoritas Pariwisata Saudi (STA), diluncurake ing wulan Juni 2020, tanggung jawab kanggo marketing tujuan pariwisata Saudi ing saindenging jagad lan ngembangake penawaran tujuan kasebut liwat program, paket, lan dhukungan bisnis. Amanat kasebut kalebu ngembangake aset lan tujuan unik negara, hosting lan melu acara industri, lan promosi merek tujuan Saudi ing lokal lan luar negeri.

STA nindakake pakaryan sing apik banget, mula "gaya Arab Saudi" saiki katon minangka tren ing pariwisata. Iki ngoperasikake 16 kantor perwakilan ing saindenging jagad, nglayani 38 negara. Saka pesisir pesisir Segara Abang sing nggumunke nganti kaendahan sajarah Diriyah, nganti gunung-gunung sing subur ing Aseer, Saudi ngerti carane nampilake dhewe menyang para pencari petualangan, penjelajah budaya, lan wong-wong sing ngupaya pengalaman lelungan sing sugih.

"Saudi ora ana tandhingane, ing macem-macem, budaya sing sugih, keramahan Arab sejati sing asale saka masarakat, situs arkeologi lan lanskap unik. We are Saudi pulsating anyar karo penawaran gaya urip anyar dirancang kanggo gawe marem lelungan penasaran, "ujare CEO lan anggota Dewan ing Saudi Tourism Authority, Fahd Hamidaddin.

"Sajrone 12 wulan kepungkur, apa sing wis kita deleng ing Saudi pancen luar biasa. Kita nampani luwih saka 62 yuta kunjungan domestik lan internasional lan nyathet pemulihan 72% menyang tingkat pra-pandemi, ngluwihi rata-rata global lan regional.

Saudi terus mbangun hubungan karo lan narik kawigaten merek lan bisnis utama minangka mitra utama kanggo mbangun tujuan anyar paling gedhe ing donya.

Hamidaddin nambahake: "Ana akeh sing anyar, nyenengake lan menehi inspirasi kanggo lelungan. Musim Riyadh dirayakake luwih saka 15 yuta pengunjung lan Musim Jeddah sing mentas diluncurake nampa luwih saka 200,000 pengunjung ing telung dina pisanan. Kita duwe papat koki bintang Michelin anyar sing mbukak restoran ing Diriyah taun iki, lan hotel anyar mbukak ing Riyadh, Jeddah, Al Ula lan - ing pungkasan taun iki - ing Proyek Laut Merah. Apa sing ditindakake Saudi wis kerja lan iki dudu kesempatan sing ora bisa dilewatake kanggo para investor lan pengunjung.

Wiwit diluncurake, Otoritas Pariwisata Saudi wis nguatake lan nguatake komitmen kanggo nyukupi kabutuhan perusahaan pariwisata lan mitra komersial liyane. STA dianggo karo partners perdagangan travel kanggo sukses berkembang lan berkembang bisnis lan wekasanipun, drive kunjungan menyang Saudi.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...