Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

Manajer Umum Hotel Sampeyan minangka Narcissist. The Dark Triad

gambar duweni saka E.Garely

The Dark Triad Personality Traits (DTP) kalebu Machiavellianism, Psychopathy, lan Narcissism sing dituduhake dening telung prilaku.

Sampeyan pancene seneng kolega; tamu sampeyan apik banget lan tip generously; hotel punika ayu lan nalika sampeyan pengin gaji luwih gedhe, alesan nyata sampeyan ora seneng lan pengin mandhek iku General Manager sampeyan narcissist karo Dark Triad Personality (DTP) lan wis nggawe lingkungan kerja beracun.

Kepribadian Triad Gelap (DTP)

Melissa Hogan, CC BY-SA 4.0 creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0, liwat Wikimedia Commons

Delengen kanthi cetha ing ngisor iki: Sipat Kepribadian Triad Gelap (DTP) kalebu Machiavellianism, Psychopathy, lan Narcissism lan telung prilaku sing jangka pendek, ego sentris, lan strategi sosial eksploitatif sing ana hubungane positif karo nggunakake prilaku ora jujur ​​lan manipulatif. . 

Kanggo kita sing dudu manajer narcissist, kudu dingerteni manawa sipat kasebut bisa ngaktifake pria lan wanita kanggo mbangun karir sing sukses lan promosi sing aman kanggo posisi c-suite sing duweni potensi kanggo ngrusak lan ngrusak organisasi. . Sifat DTP digandhengake karo penggelapan, kejahatan kerah putih, pengambilan keputusan sing ora etis lan beresiko, keterlibatan sing luwih murah ing tanggung jawab sosial perusahaan lan bisa nyebabake panganiaya marang bawahan.

Bedane lan Podo

• Machiavellians sing sinis, distrustful, lan callous, usaha kanggo gol sing kalebu dhuwit, daya lan status, nalika nggunakake ngitung lan taktik manipulasi licik kanggo njaluk apa padha arep.

• Psychopaths iku impulsif, thrill-seeking individu sing lack empathy, raos sirno, kamungkinan kanggo mimpin gaya urip erratic lan nuduhake prilaku anti-sosial.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

• Narcissists kamungkinan kanggo duwe preoccupation karo fantasi grandious saka poto-penting.

padha:

o Terus-terusan mbutuhake perhatian lan kagum

o Kepengin dadi unggul

o Eksploitasi karyawan kanggo keuntungan pribadi

o Sensitif banget kanggo kritik

o Angkuh

o Gagal njupuk umpan balik kanthi positif

o Kamungkinan kanggo nyengkuyung karyawan supaya nindakake prilaku sing ora sopan marang kolega

o Nggoleki perawatan khusus saka wong liya

o Nuduhake raos kuwat saka hak

o Ora bisa ngerti lan ngurmati perasaane wong liya

o Wilangan

Hotels narik kawigaten Narcissists

Hotel. (2022, 15 Agustus). Ing Wikipedia. en.wikipedia.org/wiki/Hotel

Kaya sektor bisnis layanan liyane, industri perhotelan mbutuhake anggota staf bisa kontak langsung karo pelanggan lan rekan kerja. Karyawan wis samesthine kanggo nyedhiyani tamu karo lingkungan sing ngirim pengalaman apik supaya padha ninggalake karo pengeling-eling penake. Mulane, prilaku pegawe nganggep tambah wigati ing industri wong-oriented iki.

Supaya hotel bisa sukses, karyawan kudu tansah nampilake prilaku positif kanggo tumindak counterproductive (minangka subtle minangka incivility ing papan kerja) duweni potensi kanggo ngganggu fungsi organisasi lan nyuda produktivitas.

Kesalahan ing papan kerja ditetepake minangka, "intensitas rendah lan prilaku nyimpang kanthi maksud sing ora jelas sing ngrusak target sing nglanggar norma ing papan kerja kanggo saling ngormati." Tingkah laku disruptif kalebu:

• Komentar tindikan utawa sarkastik

• Disrespect marang kolega lan tamu

• Ukara kasar

• nesu mbledhos

• kritik atos

• inconsiderate liyane

• Outbursts

Apa sing kudu dideleng

Sampeyan bakal ngerti incivility nalika sampeyan ndeleng. Prilaku kasebut dibuktekake kanthi nyuda keterlibatan kerja, kinerja kerja sing mudhun, kekeselen emosional sing tambah lan turnover kanthi cepet.

Sajrone dekade pungkasan, industri perhotelan wis nyekseni kenaikan dramatis ing gaya kepemimpinan beracun sing dianggep ana gandhengane karo asil sing ngrusak. Nalika dijaluk kanggo njlèntrèhaké "manajer ala," karyawan nyathet manajer kasar lan mandhiri lan pimpinan kasebut disambungake kanggo nggawe tingkat stres prilaku sing dhuwur, kesehatan mental sing ora apik, lan vitalitas sing kurang ing antarane anggota staf. Ing sawetara riset, gaya kepemimpinan beracun lan negatif didokumentasikan kanthi istilah kayata pimpinan sing kasar utawa ngrusak, utawa pimpinan saka neraka.

Ana sawetara beda antarane pimpinan narsis lan supervisor kasar babagan penyalahgunaan kekuwatan. Managers kasar melu ngeyek umum, bengok-bengok, bullying lan agresi marang karyawan nalika narcissists bisa arrogant, lack empathy lan manipulative. Asring dheweke nyalahake kekuwatane kanthi nahan utawa ndhelikake informasi, ngremehake panemune wong liya lan kurang jujur ​​tinimbang sing kudu ditindakake kanggo ningkatake pandangane dhewe.

Suasana Hotel

Amarga Manajer Umum sing narsis minangka ancaman kanggo bathi dhasar, para pemilik / pangurus hotel kudu tumindak:

1. Enteni! Goleki.

Wigati dimangerteni manawa karyawan cenderung meneng, sinis lan nyebar gosip negatif nalika ndeleng pimpinane manipulatif, arrogant, egois lan ora jujur. Terserah eksekutif hotel kanggo nonton pratandha saka siksa sing bakal teka.

Ing paling apik kabeh kahanan, manger narcissistic ora bakal ngluwihi kantor Human Resources Manager lan ora bakal nyewo kanggo isi slot managerial; Nanging, katrampilan manipulatif A + asring ngidini dheweke mlebu ing posisi manajerial utama.

2. STOP.

Eksekutif HR kudu nggunakake tes penilaian psikologis lan pribadine kanggo ngenali narcissist saka njupuk foothold ing organisasi. Prioritas kanggo pangurus hotel kudu diarahake kanggo nyewa pemimpin kanthi sipat pribadine positif, kalebu andhap asor, kawicaksanan, keterbukaan kanggo kritik, lan nampa umpan balik negatif.

3. Paukuman.

Sistem paukuman sing jelas kudu ditindakake lan ditindakake kanthi efektif kanggo nyuda prilaku negatif pimpinan lan nglindhungi kesejahteraan emosional lan psikologis karyawan.

4. Latihan.

Administrator hotel kudu mbutuhake pimpinan kanggo melu program pelatihan lan pangembangan supaya bisa ngindhari kepentingan pribadi lan penyalahgunaan kekuwatan, nggawe swasana kanthi integritas lan kerja tim.

Padha Ana ing antarane Kita. Terusake kanthi Ati-ati

Kira-kira 6 persen populasi AS wis didiagnosis kelainan pribadine narsis. Iki bisa uga konservatif minangka manajer narcissistic, considering piyambak minangka "sampurna" arang njaluk bantuan profesional. Nanging, penting kanggo nyingkirake, amarga yen saben wong kasebut nyiksa wong 5 kanthi narsis sajrone umure, dheweke wis nyebabake 97.8 yuta wong. Diekstrapolasi ing skala global, karusakan sing disebabake narsisis kira-kira 3.4 milyar.

Mirsani

1. Apa General Manager (GM) sampeyan ora sensitif marang sampeyan lan tim sampeyan?

Apa GM sampeyan ora nggatekake perasaan lan kabutuhan staf sing cukup ... kajaba sampeyan minangka "favorit".

Apa sampeyan over-stretch karo masalah karya, kroso lara, utawa duwe dina ala, lan GM sampeyan duwe sikap "sing peduli" lan nawakake "Dadi apa? Ora masalahku. Sampeyan menehi hasil. Ninggalake yen sampeyan pengin "- sampeyan duwe boss narcissistic. Wong iki bisa maju lan ngeksploitasi sampeyan, ora menehi ganti rugi utawa ngurmati hak sampeyan lan malah gawe jadwal lembur tanpa idin sampeyan, ngarepake kasetyan tanpa wates. nahan pujian kanggo karya sing wis rampung.

2. Apa manajer sampeyan nyolong ide sampeyan?

Boss narcissistic bakal ngeksploitasi sampeyan kanggo alasan egois dhewe, sijine kabutuhan cara ngisor kabutuhan lan babar blas ora salaras kanggo gambaran proyek. Dheweke bisa uga ngarepake sampeyan nindakake tugas pribadi, nindakake tugas sing ora cocog, meksa sampeyan nggarap proyek pet, nambah tanggung jawab kerja - kabeh tanpa ganti rugi utawa pengakuan sing cocog.

3. Sapa kowe? Kenapa aku kudu peduli?

Manajer narsis bakal terus-terusan ngelingake saben wong babagan pentinge, gelar sing diduweni, sekolah sing disekolahake, klompok eksklusif sing diduweni, VIP sing digarap, proyek-proyek terkenal sing digarap lan akeh pengakuane. nampa rantai panganan sing dhuwur saka wong liya.

Padha nglampahi kabeh wektu nyoba kanggo katon penting. Sing ditekanake yaiku statuse lan bisa uga nambah papan jeneng emas ing mejane, nyelehake penghargaan ing temboke, nyelehake meja karo piala bebarengan karo foto awake dhewe karo wong penting.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...