Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet USA

Bandara Internasional Ontario: Gerbang SoCal terus ngluwihi tingkat pra-pandemi

Bandara Internasional Ontario (ONT) California Kidul bakal riyaya lan sibuk sajrone akhir minggu Dina Kamardikan sing dawa, ujare pejabat dina iki, kanthi jumlah penumpang samesthine bakal 13% luwih dhuwur tinimbang preian sing padha ing pra-pandemi 2019.

Bandara kasebut ngarepake 75,711 wong sing lelungan saka 1-5 Juli, tambah akeh saka 66,727 penumpang sing mabur menyang lan metu saka ONT sajrone wektu sing cocog telung taun kepungkur.

"Panjaluk lelungan udhara ing California Kidul tetep kuwat, luwih-luwih ing Ontario sing wis ngluwihi jumlah penumpang pra-pandemi sajrone pirang-pirang wulan," ujare Atif Elkadi, kepala eksekutif Otoritas Bandara Internasional Ontario. "Kita ngerti manawa kebangkitan lelungan udhara durung lancar kanggo sawetara industri, nanging kita wis siyap lan siap ngladeni para pelanggan kanthi pengalaman sing ora stres lan ramah penumpang sing dadi ciri khas kita."

Elkadi ngandika lelungan drive piyambak kanggo ONT bisa njupuk kauntungan saka sistem reservasi online bandara kanggo pre-book parking ing tarif diskon cedhak terminal penumpang bandara. Akses pinggir dalan sing gampang kasedhiya kanggo pick-up lan drop-off.

Penumpang maskapai bakal terus ngalami saringan keamanan sing efisien sing nawakake nampan saringan tahan bakteri, TSA Pre-Check lan jalur keamanan sing dicepetake CLEAR ing loro terminal kasebut.

Lelungan uga bakal weruh penak lan fasilitas tambahan ing bandara kalebu stasiun hidrasi, area relief pet, layanan cacat lan kamar perawat khusus.

Lounge premium Aspire anyar bisa diakses para lelungan ing loro terminal ONT. Konsesi panganan, omben-omben lan eceran mbukak ing saindhenging bandara lan uga bisa diakses liwat pesenan seluler.  

Pelanggan isih bisa nyana modern, aula mlebu adus ing cahya alam, toilet asring di resiki, area gapura wiyar karo akeh lelenggahan, stasiun daya lan free, Wi-Fi gumantung.

Wiwit wiwitan pandemi, ONT nambahake tujuan anyar kalebu Charlotte, Honolulu, Mexico City, Reno-Tahoe lan San Salvador. Gerbang California Kidul saiki nawakake layanan nonstop menyang luwih saka 30 tujuan populer.

Saka Januari nganti Mei taun iki, ONT nglaporake luwih saka 2 yuta lelungan udara domestik lan 73,000 penumpang internasional, 1.4% luwih dhuwur tinimbang periode sing padha ing 2019 lan 74.6% luwih gedhe tinimbang taun kepungkur. Pejabat ngarepake 1.7 yuta wong sing lelungan ing ONT musim panas iki, dadi sing paling sibuk wiwit taun 2008.

Elkadi nunjukake owah-owahan populasi sing signifikan saka wilayah pesisir menyang Kakaisaran Inland ing taun-taun pungkasan amarga mbantu ONT nyetel jangkah sing paling maju ing industri kanggo mbalek maneh saka efek pandemi.

Miturut data Sensus AS, wutah populasi ing Kakaisaran Inland wis kuwat banget nganti Area Statistik Metropolitan San Bernardino-Riverside-Ontario (MSA) ngluwihi San Francisco dadi 12.th-paling gedhe ing AS Menapa malih, Kakaisaran Inland wis Recovery paling dhuwur ing Employment antarane paling gedhe 15 MSAs ing California.

Babagan Bandara Internasional Ontario

Bandara Internasional Ontario (ONT) minangka bandara sing paling cepet berkembang ing Amerika Serikat, miturut Global Traveller, publikasi utama kanggo frequent fliers. Dumunung ing Kakaisaran Inland, ONT kira-kira 35 mil ing sisih wétan kutha Los Angeles ing tengah California Kidul. Iki minangka bandara layanan lengkap sing nawakake layanan jet komersial nonstop menyang 33 bandara utama ing AS, Meksiko, Amerika Tengah lan Taiwan. 

Babagan Otoritas Bandara Internasional Ontario (OIAA)

OIAA dibentuk ing Agustus 2012 kanthi Persetujuan Kekuwatan Bersama antarane Kutha Ontario lan County San Bernardino kanggo nyedhiyakake arah sakabèhé kanggo manajemen, operasi, pangembangan lan marketing ONT kanggo entuk manfaat saka ekonomi California Kidul lan warga wilayah tangkapan papat kabupaten bandara. Komisioner OIAA yaiku Walikota Ontario Pro Tem Alan D. Wapner (Presiden), Pensiunan Walikota Riverside Ronald O. Loveridge (Wakil Presiden), Anggota Dewan Kota Ontario Jim W. Bowman (Sekretaris), Supervisor San Bernardino County Curt Hagman (Komisaris) lan pensiunan. eksekutif bisnis Julia Gouw (Komisaris).

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...