Warta Breaking Travel negara | wilayah budaya Tujuan Warta Pamrentah Investment Jamaika News wong Pariwisata Uni Emirat Arab

Tangi lan Ngadeg! Jamaika minangka Kekuatan Super Donya Anyar ing Ketahanan Pariwisata

Pamrentah, Akademik Ngenali Ketegangan sing Ngaruhi Pemulihan Pariwisata
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Mugi lan Ngadeg" yaiku lagu Bob Marley sing misuwur saka Jamaika. The Hon. Menteri Pariwisata saka Jamaika, Edmund Bartlett, bungah babagan acara penting sing bakal teka. Dheweke njupuk perdana menteri, Hon. Andrew Holness, lan Ketua Eksekutif Sandals Resorts, Adam Stewart, menyang World Expo ing Dubai kanggo gabung karo pejabat liyane kanggo miwiti Hari Ketahanan Pariwisata Global.

Print Friendly, PDF & Email

Dina Ketahanan Pariwisata Global sing sepisanan disetel kanggo diluncurake ing Expo 2020 Dubai dening Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, lan Co-Ketua saka brainchild kang Global Ketahanan Pariwisata lan Pusat Manajemen Krisis. Minangka tujuan nyiapake kanggo menehi tandha Dina Jamaika tanggal 17 Februari, uga bakal ngluncurake Dina Ketahanan Pariwisata Global.

Iki minangka conto sing bisa digayuh yen pemain pariwisata ing jagad iki kerja sama. Nanging, perlu pimpinan, lan lintang ing kene yaiku Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika, lan Global Tourism Resilience and Crisis Management Center, (GTRCMC) Direktur Eksekutif, Profesor Lloyd Waller.

Industri lelungan lan mesthi wis pecah - 90% minangka UKM, lan panliten nuduhake manawa mayoritas ora siyap nanggapi krisis. Tujuan kudu mimpin. GTRCMC ngatasi masalah kasebut kanthi cara gedhe. Kanthi ngluncurake penghargaan taunan kanggo ketahanan lan menehi jeneng dina kaya ngono, Pusat kasebut mbutuhake industri lelungan kanggo fokus ing kesiapan, manajemen krisis, pemulihan, lan ketahanan sing terus-terusan. 

Digabungake karo peluncuran Dina kasebut, Pusat kasebut kerja sama karo Dewan Ketahanan Perjalanan lan Pariwisata Global lan International Tourism Investment Corp. kanggo nyedhiyakake forum babagan ketahanan. Cara nyiyapake, ngrancang, lan mesthekake entitas lelungan nyilikake dampak saka krisis lan kanthi mangkono tujuan bisa pulih lan pulih luwih cepet. Dina bakal nandheske perlu kanggo ngleksanakake, ora mung ngomong.

Sandal pariwisata Jaimaca
Tim sing menang saka Jamaika

"Fokus bakal ana ing kemampuan negara kanggo mbangun kapasitas kanggo nanggapi guncangan internasional lan bisa prédhiksi kanthi luwih yakin tanggapane. Iki uga bakal nulungi negara-negara kanggo ngerteni lan nyuda efek guncangan kasebut ing pangembangane, nanging sing paling penting, bakal mbantu dheweke ngatur lan pulih kanthi cepet, "jelas Menteri Bartlett. 

Industri pariwisata global umume diterangake minangka "tahan" amarga akumulasi kawicaksanan saka pengalaman kepungkur nuduhake manawa sektor kasebut cepet pulih sawise krisis. Nanging, Menteri Bartlett nyathet: "Sajrone rong taun kepungkur, pandemi wis nyoba iki daya tahan industri dianggep luwih saka acara disruptive sadurungé ing sajarah modern. Wis meksa kabeh tujuan, preduli saka ukuran, lokasi, lan atribut menyang mode slamet.

"Iku uga wis heightened eling; industri ora saged kanggo dijupuk mati-jaga maneh. Nanging, dijaluk kanthi cepet nggunakake pendekatan metodologis, kolaborasi, lan institusional menyang daya tahan. Destinasi kudu mbangun katrampilan lan kawruh kanggo ngantisipasi, nyiapake, nanggapi, ngatur, lan sinau saka kabeh acara sing ngganggu kanggo mesthekake yen wis siyap kanggo acara sabanjure, "ujare. 

"GTRCMC seneng banget duwe dina taunan, 17 Februari, khusus kanggo ketahanan. Kita bakal ngupayakake ngenali praktik paling apik, pelajaran sing disinaoni, lan layanan sing mbantu industri mbangun daya tahan. Liwat Pusat lan mitra-mitra bakal ana kaku akademik kanggo ndhukung kawruh sing dienggo bareng babagan praktik sing apik, "ujare Direktur Eksekutif GTRCMC, Profesor Lloyd Waller.

“Ing bab iki, Dubai Expo nawakake papan sing sampurna kanggo nampilake karya kita lan mbangun kemitraan global karo para pembuat keputusan utama sing nerusake misi kita kanggo menehi panuntun dhumateng para pemangku kepentingan pariwisata global, regional, lan nasional," GTRCMC lan Co-Chair Dewan Ketahanan, Dr. Taleb Rifai nambahake. Pameran iki mung ngluwihi 10 yuta pengunjung lan nduweni 108 negara sing diwakili ing paviliun individu.

Penutur global lan regional bakal nuduhake informasi penting.

Grup Hozpitality siyap-siyap nyambut Dubai Expo 2020

Pasinaon kasus bakal disorot dening pamicara kayata Paling Mulia Andrew Holness, Perdana Menteri Jamaika; Uhuru Kenyatta, Presiden Kenya; Menteri Reyes Morato saka Spanyol; Menteri Al Fayez saka Yordania; lan Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandals Resorts International; uga Julia Simpson, CEO saka World Travel and Tourism Council, bebarengan karo akeh liyane. 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar