Pos Tamu

Nikah ing Australia? Ngatasi Tantangan Njupuk Sederek saka Luar Negeri

ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pernikahan sampeyan bisa uga minangka salah sawijining, yen ora dina sing paling apik ing urip sampeyan. Iki minangka prayaan katresnan kanggo siji liyane, lan uga wektu kanggo nuduhake kabungahan karo kulawarga lan kanca-kanca sing paling cedhak. Kanthi ujar kasebut, sampeyan pengin kabeh wong sing ditresnani melu, nanging ora mesthi gampang, utamane yen sampeyan duwe sedulur sing teka saka luar negeri.

Ing kene kita bakal nliti sawetara tips lan langkah-langkah prasaja sing bisa sampeyan gunakake sing bakal mbantu sampeyan ngatasi tantangan kanggo nggawa sanak-sedulur ing luar negeri menyang Australia ing wektu kanggo pesta. Ora perlu ngeculake logistik lan ngrusak dina gedhe sampeyan.

Book Tanggal lan Panggonan Sampeyan Luwih Luwih

Amarga sederek ing jaban rangkah mbutuhake kabar sing akeh, penting banget yen sampeyan nemtokake tanggal lan papan pesta kanthi luwih dhisik. Mung menehi kabar sawetara minggu kanggo tamu ing jaban rangkah bakal nyebabake wong-wong mau ora bisa teka, lan sampeyan bakal kuciwa ing partisipasi.

Ana uga kasunyatan manawa ninggalake pesenan nganti pungkasan, sampeyan duwe risiko ora bisa milih papan sing paling disenengi. Papan-papan biasane dipesen nganti pirang-pirang wulan luwih dhisik, utamane sing populer lan nampilake suasana sing lagi tren saiki, kayata tampilan gaya pedesaan sing populer.

Ngutip Tony, general manager ing Pabrik 51 ajang wedding ing Brisbane, ngrameke karo kanca-kanca dearest lan kulawarga iku kritis kanggo sukses dina, nanging panggonan tengen uga penting. Sampeyan bisa nang panggonan kayata buku iki munggah cepet, supaya iki kudu dadi bab pisanan kanggo mriksa mati ing dhaptar tugas.

Kirimi Simpen Tanggal

Sawise sampeyan milih tanggal lan papan, saenipun sampeyan pengin ngirim "Simpen Tanggal” sok dong mirsani. Iki ora kudu formal kaya undhangan manten, sampeyan bisa ngirim minangka e-vite. Tujuane supaya wong ngerti kapan pesta bakal kelakon, supaya bisa ngetung wektu lan miwiti ngrancang perjalanan.

Blok Akomodasi Hotel kanggo Tamu

Yen sampeyan ora ngrancang omah-omah kabeh sedulur ing luar negeri ing omah sampeyan, dheweke butuh akomodasi hotel. Tinimbang ninggalake kanggo wong-wong mau kanggo golek soko sing nduweni dumunung lan nyaman, sampeyan bisa nindakake legwork kanggo wong-wong mau lan cadangan pamblokiran kamar hotel. Iki bisa nalika sampeyan kudu leladen 10 utawa luwih kamar ing hotel. Biasane hotel uga bakal menehi diskon grup kanggo tamu.

Sawise sampeyan nggawe leladen pamblokiran hotel, dadi manawa kanggo komunikasi karo tamu informasi hotel sing perlu kanggo nggawe pesenan. Iki kalebu nomer telpon / nomer pesenan lan rincian situs web apa wae sing cocog yen milih buku online.

Duwe blok kamar sing dilindhungi tegese tamu sampeyan dijamin nemokake papan. Para ahli cenderung nyaranake nyewa blok kamar telung nganti wolung wulan sadurunge. Tip pungkasan yaiku priksa manawa sampeyan ngomong karo hotel babagan apa sing kedadeyan karo kamar sing ora dipesen. Sawetara hotel bisa ngisi ragad kanggo kamar sing ora bisa digunakake.

Mikir babagan Transportasi Sawise Tamu Teka

Wawasan penting liyane yaiku apa sing direncanakake tamu nalika teka babagan transportasi? Contone, kepiye carane njaluk saka bandara menyang hotel? Yen kabeh sederek teka ing pesawat padha utawa mung saperangan, iku bisa dadi tutul becik kanggo sampeyan ketemu ing kono. Sampeyan uga bisa ngatur transportasi kanthi layanan supaya ora kuwatir apa-apa.

Yen anggota kulawarga pengin nyewa mobil lan dolan sethithik nalika lagi nginep Australia, sampeyan bisa nyedhiyani karo dhaptar perusahaan rental mobil potensial kanggo mriksa metu.

Tansah Jalur Komunikasi Bukak

Tip sing paling penting yaiku supaya saluran komunikasi mbukak supaya sampeyan bisa mangsuli pitakon utawa keprihatinan sing ana gandhengane karo proses perencanaan lan pesenan.

Ora Perlu Stress

Nderek saben tips iki bakal mesthekake yen ora ana kaku melu njaluk sederek jaban rangkah kanggo Australia kanggo wedding.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar