Sindikasi

Ukuran Pasar Produk Pangan Non-GMO Global 2022 Nuduhake Industri Global, Pemain Paling Top, Kesempatan lan Prakiraan Nganti 2031

ditulis dening editor

Data sing mentas dirilis saka pasar produk pangan non-GMO analisa dening FMI prakiraan sing pasar produk pangan non-GMO seneng tingkat wutah saka 10.4% ing saiki. Pasar samesthine bakal nyekseni tingkat pertumbuhan CAGR sing penting 13.2% kanggo nggayuh regane US $ 144,322 Mn ing 2031.

Pasar produk panganan non-GMO ing saindenging jagad bakal entuk daya tarik amarga panjaluk konsumen saya mundhak amarga owah-owahan tren diet kaya mangan sehat, milih produk panganan alami, lan sapiturute. kesadaran babagan akibat sing mbebayani saka mangan panganan sing diowahi sacara genetis.

Munggah label pinter sing nggampangake akses cepet menyang informasi spesifik produk minangka faktor liya sing mimpin wutah produsen panganan non-GMO transparan ing saindenging jagad. Pasar diantisipasi bakal nyabrang regane pasar $ 3.4 Bn ing pungkasan taun 2031.

Kanggo Golek Contoh Salin Laporan bukak @  https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-11088  

Takeaways Key saka non-GMO Food Product Study Market

  • Biji-bijian lan Biji-bijian bakal ndominasi panjaluk pasar kanthi tingkat pertumbuhan 22% nganti pungkasan taun 2029.
  • Produk Bakery & Confectionary menehi kesempatan sing apik kanthi tingkat pertumbuhan 19% sajrone ramalan.
  • Produk susu minangka bagean liyane sing bakal ndhaptar CAGR 16% wiwit taun 2019 nganti 2029.
  • Saluran distribusi ora langsung bakal njaga dominasi sing wiyar lan tuwuh sajrone ramalan.
  • Amerika Utara lan Amerika Latin kanthi kolektif luwih saka setengah saka total nilai pasar. Iki bisa digandhengake karo sifat awal sing diadopsi ing negara-negara Amerika Utara lan populasi milenial sing mundhak ing Amerika Latin.

Preferensi Konsumen Wujud Lintasan Wutah

Tambah potensial tuku lan nyuda biaya produksi nggawe sinergi remuneratif ing pasar. Iki didorong dening kemajuan ing kemasan lan label bebarengan karo partisipasi konsumen sing proaktif. Pemain utama nandur modal kanggo ngembangake komunitas konsumen sing ndhukung penghasilan jangka panjang.

Pasar produk panganan non-GMO gumantung saka kesadaran konsumen lan prevalensi diet tanduran lan vegan sing mbutuhake konsumsi saben dina produk panganan sing digawe saka organisme sing ora diowahi sacara genetis.

Sapa sing Wining?

Lanskap kompetitif ing pasar produk panganan non-GMO dipérang kanthi anané perusahaan multinasional, produsen niche, lan UKM. Pemain utama sing mbentuk pasar produk panganan non-GMO global yaiku Cargill, Inc., Associated British Foods Plc, General Mills Inc., Kraft Heinz, Archer Daniels Midland Company, Danone, Nestle SA, The Hain Celestial Group Inc. pasar sing forging kemitraan strategis sing njamin prospek revenue bablas.

Segmen Pasar Cakupan ing Analisis Industri produk panganan Non-GMO

Miturut Alam:

Miturut produk:

  • Gandum lan Sereal
  • Bakery lan Konfigurasi
    • Roti
    • Pastry
    • Candy
    • Others
  • Minuman
    • Minuman Alkohol
    • Omben-omben Non-Alkohol
  • Produk Susu
    • Yogurt
    • keju
    • Es krim
    • Others
  • Baby Food
  • Bumbu, Saos, & Minyak
    • Minyak Sayuran
    • Jam, Jellies
    • Sirup
  • Liyane (Rempah-rempah, sup, lsp)

Miturut Saluran Distribusi:

  • Penjualan Langsung / B2B
  • Penjualan Langsung / B2C
    • Supermarket / Hypermarket
    • Pemborong
    • Eceran Online
    • Toko Khusus
    • Format Eceran Liyane

Wilayah:

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia Wétan
  • Asia South
  • Oceania
  • Timur Tengah & Afrika

Tuku Iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/checkout/11088  

Pitakon Utama sing Wangsulan ing Laporan kasebut

Pira regane pasar produk panganan Non-GMO saiki?

Ukuran pasar produk panganan non-GMO regane luwih saka US$ 41,510 Mn.

Ing CAGR apa pasar samesthine bakal tuwuh?

Konsumsi produk panganan non-GMO samesthine bakal tuwuh ing CAGR udakara 13.2% sajrone periode 2021-2031.

Kepiye kinerja ing limang taun kepungkur?

Ing babagan penghasilan produk panganan non-GMO tuwuh ing CAGR udakara 10.4% sajrone 2016-2020

Apa tren utama sing ningkatake penjualan produk panganan Non-GMO?

Produk panganan non-GMO entuk daya tarik amarga kuwatir babagan efek panganan sing diowahi sacara genetis ing kesehatan, teknologi canggih, owah-owahan preferensi konsumen menyang produk panganan sehat minangka tren paling anyar saka produk panganan non-GMO sing diamati ing pasar.

Kepiye para pemain pasar nanggepi perkembangan anyar ing pasar?

Perusahaan pasar milih ngarahake riset lan pangembangan, konsolidasi saluran distribusi ing negara berkembang, introduksi produk anyar kanggo tetep dadi pemain sing misuwur ing pasar global.

Apa negara utama sing nyopir pasar produk panganan Non-GMO?

AS, Rusia, Inggris, China, Brazil, Jerman, India minangka negara utama sing nyopir panjaluk produk panganan non-GMO.

Ing tingkat apa laporan kasebut nggambarake analisis rega?

Laporan kasebut nampilake analisis rinci babagan produk panganan non-GMO adhedhasar produk kayata gandum lan sereal, roti & gula-gula, omben-omben, produk susu, panganan bayi, bumbu, klamben, & minyak, lan liya-liyane.

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]
Kanggo Entri Media: 
[email dilindhungi]
situs web: 
https://www.futuremarketinsights.com

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...