Sindikasi

Pasar Pipa Welded Stainless Steel Global Tuwuh Ing CAGR 4.6% Sajrone 2021-2031: FMI

Pasar pipa baja stainless steel global samesthine bakal tekan US $ 16.36 Bn ing 2021 kanthi proyeksi jangka panjang sing stabil, miturut wawasan paling anyar saka Future Market Insights, perusahaan riset lan konsultasi sing disertifikasi ESOMAR. Laporan kasebut nawakake analisis 20+ pasar kanthi pertumbuhan dhuwur, menehi katrangan rinci babagan pipa las stainless steel wutah pasar ing dasawarsa sabanjuré.

Njaluk | Ngundhuh Salinan Sampel nganggo Grafik & Dhaptar Gambar: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-7392

Lonjakan panjaluk pipa las stainless steel saka aplikasi kayata lenga lan gas bakal tetep dadi pembalap utama amarga anané rig minyak ing saindenging jagad. Kanggo transportasi cairan saka sawijining panggonan menyang papan liyane, pipa sing akeh dibutuhake, sing bakal nyebabake penjualan ing pasar. Sing padha ditrapake kanggo bagean pasokan lan distribusi banyu amarga panjaluk samesthine bakal mundhak ing tengah-tengah kabutuhan pasokan banyu sing ora ana gangguan.

Panggantos pipa lawas karo pipa las stainless steel anyar uga bisa nambah dodolan pipa las stainless steel. Tambah akeh panjaluk saka sisih supplier lan saka industri panggunaan pungkasan ing ndonya nyebabake tuwuhing pasar pipa las stainless steel.

Panggunaan pipa las stainless steel ing konstruksi lan aplikasi otomotif lan tenaga listrik bakal nggawe kesempatan sing padhet kanggo tuwuh. Miturut FMI, sektor konstruksi dijangkepi meh 29% saka dodolan ing pasar ing taun 2031. Investasi ing proyek konstruksi omah, komersial, lan infrastruktur bakal nambah ing mangsa ngarep, menehi dalan kanggo ekspansi pasar.

Stainless Steel dilas Pipe Market Takeaways Key

Pasar pipa las stainless steel samesthine bakal tuwuh ing CAGR 4.6% ing antarane 2021 lan 2031 Investasi ing proyek konstruksi bakal tetep dadi pembalap utama ing AS, saengga bisa nyathet meh 72% dodolan ing Amerika Utara Fokus kanggo nambah infrastruktur umum. bakal mimpin wutah ing pasar UK ing 5.5% CAGR antarane 2021 lan 2031 India samesthine kanggo ndhaptar nambah investasi ing sumber banyu lan distribusi kanggo mesthekake banyu ngombe aman kanggo kabeh warga lan ndhukung industrialisasi. Iki bakal nggawe kesempatan atraktif kanggo dodolan pipa las stainless steel China bakal muncul minangka pasar sing nguntungake banget ing Asia Timur, nyathet penjualan maksimal pipa las stainless steel.

"Nalika kompetisi terus tuwuh, perusahaan sing makarya ing pasar bisa nggunakake strategi kanggo nguatake jejak global. Saliyane ngembangake operasi ing negara-negara berkembang, dheweke uga bakal fokus ngluncurake pipa las baja tahan karat sing luwih apik kanggo entuk daya saing," ujare analis FMI.

Pasar pipa las stainless steel cenderung tuwuh kanthi cepet sajrone taun 2021-2031. Nanging, amarga pasar sing wis diwasa, perusahaan samesthine bakal luwih fokus ing kegiatan riset lan pangembangan supaya luwih berkembang ing bidang konstruksi, minyak & gas, lan pasokan lan distribusi banyu, utamane fokus ing diameter njaba sing dibutuhake kanggo aplikasi khusus. . Kolaborasi karo pemain lokal lan ngembangake teknologi anyar ing bentuk pipa las stainless steel sing maju minangka strategi utama sing dikarepake bakal nambah popularitas ing jaman ramalan.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-7392

Apa Industri Otomotif Tuwuh Bakal Nggawe AS? Wutah Pasar?

The pasar pipa gandheng stainless steel AS samesthine kanggo munggah ing 4.4% CAGR antarane 2021 lan 2031. Ramalan wutah kanggo pasar US tetep positif ing akun saka nambah dikarepake saka industri otomotif lan industri construction. Industri otomotif AS ora mung mrodhuksi kendharaan kanggo dodolan domestik, nanging uga ngekspor kendharaan, lan kanggo nyukupi kabutuhan para pemain industri mobil kudu nggawe kanthi efisien. Pipa las baja tahan karat digunakake kanggo nggawe muffler lan knalpot ing industri otomotif, sing nyebabake tuwuhing pasar pipa las stainless steel ing Amerika Serikat.

Kepiye Jerman relevan karo pasar Pipa Welded Stainless Steel?

Sawise sawetara wektu nyuda wutah ing taun 2020, pasar Jerman samesthine bakal ndhaptar wutah 4.3% yoy ing taun 2021. Pasar pipa las stainless steel Jerman bakal nyekseni wutah sing cukup amarga tambah akeh permintaan saka industri otomotif lan aeroangkasa. Jerman kalebu ing 10 negara prodhuksi baja paling dhuwur kanthi volume pasar 39.7 Juta Ton ing 2019. Baja tahan karat sing digawe ing Jerman uga misuwur banget ing dodolan amarga isi karbon sing luwih murah lan luwih alus sing ndadekake dheweke luwih akeh. awet saka kelas Amérika Stainless Steel.

Lanskap Kompetitif Pasar Pipa Las Stainless Steel

Pasar dipérang, kanthi pemain utama kira-kira seperlima saka pangsa pasar. Pemain kasebut cenderung nandur modal ing pangembangan teknologi anyar lan ekspansi jaringan kanggo njaga pangsa pasar. Sawetara pemain utama ing pasar yaiku Marcegaglia, Sosta GmbH & Co. KG, ArcelorMittal SA, Nippon Steel, Hyundai Steel Co., Ltd, Sandvik AB, Shanghai Metal Corporation, FROCH ENTERPRISE CO., LTD., FER Fischer Edelstahlrohre GmbH , YC Inox, JFE Steel Corporation, CSM TUBE spa, Guangzhou Pearl River Petroleum Steel Pipe Co., Ltd., Guangdong Lizz Steel Pipe Co, Ltd., Foshan Zhongde Stainless Steel Co., Ltd. & liyane.

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar