Pamrentah Barbados lan CTU Traverse the Metaverse

duweni saka Caribbean Telecommunications Union
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Wiwit Facebook ganti jeneng dadi Meta ing 2021, Metaverse wis akeh diskusi global. Kanthi teka tingkat intrik antarane akeh ... Apa Metaverse? Apa iku anyar? Cukup, Metaverse wis ana sawetara wektu lan minangka ruang 3D online ing ngendi interaksi virtual bisa ditindakake. Wong bisa kerja, toko, nindakake rapat bisnis utawa malah sosialisasi ing Metaverse.

Print Friendly, PDF & Email

Ing 2021, Pamrentah saka Barbados ngumumake bakal nggawe kedutaan ing Metaverse, dadi negara pisanan ing donya sing nglakoni. Ing taun 2022, St Vincent lan Grenadines ngumumake rencana kanggo dadi tuan rumah Karnaval pisanan ing Metaverse.

Kesatuan Telekomunikasi Karibia (CTU), kanthi kemitraan karo Pamrentah Barbados, bakal dadi tuan rumah webinar, Traversing the Metaverse - A Caribbean Perspective, Senin 31 Januari 2022 wiwit jam 9:00 nganti TIME, AST. Webinar disponsori dening Meta.

Webinar bakal nliti kesempatan ekonomi, sosial lan budaya kanggo macem-macem pemangku kepentingan, kalebu pemerintah lan sektor swasta. Uga ngupaya kanggo ngajari lan nambah kesadaran babagan kesempatan lan tantangan kanggo, utamane, negara berkembang pulo cilik (SIDS).

"Metaverse minangka ruang digital immersive sing nyenengake ing ngendi wong bisa mlaku ing kabeh aspek urip, ing setelan online. Kemungkinan ora telas. Minangka organisasi sing nyopir transformasi digital ing wilayah Karibia, CTU ngerteni kabutuhan kanggo nerangake Metaverse saka perspektif konseptual lan kontekstual lan nerangake carane wong bisa entuk manfaat saka iku. ujare Pak Rodney Taylor, Sekretaris Jenderal Uni Telekomunikasi Karibia.

Sekretaris Jenderal Taylor nambahake, "Istilah kunci kayata realty virtual, campuran lan ditambah, pamblokiran, token non-fungible (NFTs), crypto-currencies, lan liya-liyane bakal ditliti ing upaya kanggo ningkatake kesadaran publik babagan terminologi kunci."

Webinar kasebut mbukak kanggo umum nanging bakal fokus khusus marang para pemangku kepentingan utama kayata pembuat kebijakan ICT, ekonom, teknologi, wirausaha lan akademisi.

Kanggo informasi luwih lengkap lan registrasi, mangga klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar