Sindikasi

Ekstrak Wiji Anggur ing Laporan Riset Pasar Aplikasi Panganan Pet- Kesempatan & Tantangan Kanthi Segmen sing Beda, Prakiraan- 2031

ditulis dening editor

Amarga tambah akeh manungsa kewan, akeh pamilik kewan sing nganggep kewan kasebut minangka anggota kulawarga. Mulane, padha menehi wigati kanggo kualitas dhuwur, panganan pet sehat sing ngemot bahan alami. Miturut laporan Future Market Insights (FMI) anyar, nambah kesadaran babagan mupangat bahan alami lan organik mbuktekake migunani kanggo pasar ekstrak biji anggur, tekan regane $39.2 Mn ing 2021.

Ekstrak wiji anggur minangka bahan sing asale saka alam, sing dianggep penting kanggo ndhukung kesehatan kewan lan kesejahteraan umum. Asosiasi Produsen Panganan Pet wis nyatakake yen luwih saka 54% pamilik kewan dipengaruhi dening klaim bahan alami lan organik ing panganan pet. Mula, tren bahan label sing resik nambah permintaan kanggo wiji anggur lan produk sing ana gandhengane ing aplikasi panganan kewan.

Aplikasi ekstrak wiji anggur ing sektor panganan kewan nggambarake wutah sing tetep. Nguatake kemitraan ing wilayah sing tuwuh kanthi dhuwur kanggo nggedhekake penawaran produk ing ndonya lan inovasi produk amarga nambah panjaluk panganan sing sehat kanggo kewan minangka faktor sing nambah panjaluk ekstrak wiji anggur. Miturut FMI, ekstrak wiji anggur konvensional bakal tetep digoleki ing aplikasi panganan pet, kanthi luwih saka 78% dodolan ing pasar ing taun 2022.

Kanggo Golek Contoh Salin Laporan bukak @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-840

FMI wis nyelidiki kanthi jero babagan dinamika pasar supaya bisa menehi wawasan sing menarik babagan ekstrak wiji anggur ing pasar aplikasi panganan kewan. Sawetara iki yaiku:

Takeaways Key saka Grape Wiji Extract Study Market

  • Pasar ekstrak wiji anggur kira-kira 5.7% CAGR ing jaman ramalan kanthi aplikasi skala gedhe ing sektor pakan kewan.
  • Pasar ekstrak wiji anggur AS dikira regane $ 16.6 Mn ing taun 2021, didorong dening aplikasi panganan kewan.
  • Pasar ekstrak wiji anggur konvensional luwih saka 74% pasar amarga gampang diakses bahan mentah lan biaya produksi sing murah.
  • Prancis lan Jerman minangka pasar utama kanggo ekstrak wiji anggur ing EU, amarga pasar bahan mentah sing relatif diwasa.
  • Norwegia lan Bulgaria minangka pasar potensial kanggo ekstrak wiji anggur, sing nuduhake CAGR luwih saka 8% ing pasar Eropa.
  • India lan China bakal ndominasi pasar Asia Pasifik kanggo ekstrak wiji anggur, kanthi luwih saka 15% lan 18% saka pangsa pasar regional.

"Kegiatan riset lan pangembangan duwe pengaruh positif ing pasar ekstrak wiji anggur. Nanging, biaya sing ditindakake bisa nyebabake paningkatan produktivitas, kualitas produk lan portofolio produk. Investasi Inovasi lan R&D minangka strategi utama sing diadopsi ing industri panganan pet kanggo nyukupi panjaluk konsumen. Iki bakal mengaruhi rantai pasokan ekstrak wiji anggur kanthi positif sajrone periode penilaian, "ujare analis utama ing FMI.

Nambah kesadaran babagan keuntungan kesehatan saka suplemen kanggo kewan lan preferensi konsumen kanggo panganan kewan sing kalebu pulp beat, ekstrak wiji anggur, ekstrak quillaja, ekstrak tomat, lan bahan alami liyane bakal nggawe dodolan. Amarga mupangat anti-oksidan lan anti-inflamasi saka ekstrak wiji anggur, permintaan ing industri panganan kewan saya mundhak.

Sapa sing Menang?

Sawetara pemain utama sing beroperasi ing pasar ekstrak wiji anggur yaiku Purina., JM Smucker Co Louis Dreyfus Company BV, Mars Incorporated, Betagro Public Company Limited, Affinity Petcare SA, Nutro Products Inc, Fromm Family Foods LLC., Dave's Pet Food, Diana -panganan pet, Burgess Group PLC, Juara Petfoods, Hill's Pet Nutrition, Evanger's Dog & Cat Food Company, Inc, Lafeber Co., 4Legs Pet Food Company, Boulder Dog Food Company, LLC, Real Pet Food Company., Diamond Pet Foods lan liyane.

Perusahaan sing makarya ing pasar nggunakake strategi ekspansi utawa fokus ing peluncuran produk anyar kanggo entuk daya saing. Contone:

  • Ing taun 2020, The Alvinesa Natural Ingredients SA nandur modal 5 yuta euro kanggo mbangun pabrik manufaktur anyar kanggo produksi bahan alami sing asale saka anggur kanthi nilai tambah kayata polifenol lan anthocyanin.
  • Ing taun 2021, Vetri Science ngluncurake papat formula anyar kanggo asu sing jenenge Calm & Confident, Strength & Stability, Energize & Thrive, lan Clear & Bright. Clear & Bright ditargetake kanggo kesehatan mata, sing kalebu antioksidan, ekstrak wiji anggur, lan ekstrak bilberry kanggo fungsi mripat.

Ekstrak wiji anggur ing Pasar Aplikasi Pangan Pet miturut kategori

Dening Alam

Miturut Jinis Kewan

  • Cat
  • Dog
  • Birds
  • Kuda
  • Kelinci

Miturut Tipe Produk

  • Panganan teles
  • Panganan Garing
  • Ngruwat lan Chews
  • Frozen

Dening Wilayah

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia Pacific

Kanggo TOC Lengkap @ https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-840

Pitakon Utama sing Wangsulan ing Laporan kasebut

  • Endi pasar sing paling nguntungake kanggo ekstrak wiji anggur ing pasar aplikasi panganan pet?

Amerika Utara saiki mimpin pasar global kanggo ekstrak wiji anggur ing aplikasi panganan pet. Penjualan ing Amerika Utara samesthine meh 40% saka total permintaan sing didaftar ing pasar ekstrak biji anggur global antarane 2021 lan 2031.

  • Apa sifat sing disenengi saka ekstrak wiji anggur?

Sifat konvensional kanggo ekstrak wiji anggur ing aplikasi panganan kewan samesthine bakal luwih saka telung perempat pasar global.

  • Apa Jinis Utama Wiji Anggur ing Aplikasi Pangan Pet?

Ekstrak wiji anggur luwih akeh digunakake ing produksi panganan garing kanggo pets.

  • Apa sawetara perusahaan sing nawakake ekstrak biji anggur ing produk aplikasi panganan pet?

Sawetara perusahaan terkemuka sing nawakake yaiku Purina., JM Smucker Co Louis Dreyfus Company BV, Mars Incorporated, Betagro Public Company Limited, Affinity Petcare SA, Nutro Products Inc, Fromm Family Foods LLC., Dave's Pet Food, Diana-pet food, Burgess Group PLC, Juara Petfoods, Hill's Pet Nutrition, Evanger's Dog & Cat Food Company, Inc, Lafeber Co., 4Legs Pet Food Company, Boulder Dog Food Company, LLC, Real Pet Food Company., Diamond Pet Foods lan liya-liyane.

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]
Kanggo Entri Media: 
[email dilindhungi]
situs web: 
https://www.futuremarketinsights.com

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar