Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Bandara Greater Toronto: Aktivitas penumpang munggah 279.4% ing Q4 2021

Bandara Greater Toronto: Aktivitas penumpang munggah 279.4% ing Q4 2021
Bandara Greater Toronto: Aktivitas penumpang munggah 279.4% ing Q4 2021
ditulis dening Harry Johnson

The Greater Toronto Airports Authority (GTAA) dina iki nglaporake asil finansial lan operasi kanggo taun sing rampung tanggal 31 Desember 2021. 

Aktivitas penumpang mundhak 279.4 persen sajrone kuartal kaping papat 2021 lan mudhun 4.5 persen sajrone 2021 dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2020.

Peningkatan lalu lintas penumpang sajrone kuartal kaping papat taun 2021 nggambarake pengaruh peluncuran vaksin lan nyuda larangan lelungan pemerintah ing separo kapindho taun. 

Asil taun lengkap 2021 ora sakabehe dibandhingake karo asil 2020 amarga sajrone kuartal pertama 2020 operasi bandara durung kena pengaruh pandemi COVID-19. Nanging, kabeh ukuran kegiatan operasi terus kurang saka tingkat 2019 amarga pengaruh pandemi ing GTAA lan industri penerbangan global umume.

"Nalika COVID-19 terus duwe pengaruh dramatis ing lalu lintas penumpang lan bathi ing Toronto Pearson, utamane babagan statistik taun lengkap, nomer kuartal kaping papat menehi pangarep-arep," ujare Deborah Flint, Presiden lan CEO, GTAA.

"Toronto Pearson lenggah ing tengah zona tenaga kerja paling gedhe nomer loro ing negara kasebut lan pra-pandemi, bandara kasebut ndadekake $ 42 milyar GDP Ontario. Minangka watesan lelungan gampang lan kanthi lingkungan kabijakan pemerintah sing tepat, Toronto pearson siap kanggo mbangun maneh sing luwih pinter, luwih sehat lan luwih nguntungake, lan uga mbantu nyurung pemulihan sing kuat kanggo Ontario lan Kanada.

Sajrone kuartal kaping papat 2021, aktivitas penumpang mundhak yen dibandhingake karo periode sing padha ing 2020, sanajan jumlah penumpang lan aktivitas penerbangan tetep luwih murah, yen dibandhingake karo periode sing padha ing 2019. Sajrone 2021, aktivitas penumpang liwat Toronto Pearson lan asil bathi rada murah, dibandhingake karo 2020, amarga operasi reguler ing kuartal pertama 2020 ora kena pengaruh pandemi lan diimbangi kanthi paningkatan operasi ing separo kapindho 2021 sajrone periode sing padha ing 2020. 

Pangentukan sadurunge kapentingan lan biaya pendanaan lan amortisasi ("EBITDA") sajrone kuartal kaping papat 2021 tambah akeh amarga mundhak akeh kegiatan operasi lan bathi lan terus ngirit biaya. EBITDA sajrone 2021 uga mundhak, dibandhingake karo 2020, amarga penghematan biaya sing signifikan, kanthi bathi mundhak sithik diimbangi dening asil pra-pandemi saka kuartal pertama 2020. Rugi net sajrone kuartal kaping papat 2021 mudhun dadi $47.6 yuta amarga bathi sing luwih dhuwur lan penghematan biaya sing terus-terusan dibandhingake karo periode sing padha ing 2020. Rugi net sajrone taun 2021 mudhun dadi $350.4 yuta dibandhingake taun 2020 amarga rong faktor, pisanan paningkatan aktivitas operasi ing separo kapindho 2021, lan kaloro. nyatane yen penghasilan net kuartal pertama 2020 durung kena pengaruh pandemi. 

Minangka asil saka COVID-19, visibilitas tetep winates babagan panjaluk lelungan ing mangsa ngarep amarga owah-owahan kabijakan pemerintah babagan lelungan lan kekurangan syarat tes ing Kanada lan ing saindenging jagad. Watesan lan uneg-uneg babagan lelungan amarga COVID-19 iki ngalangi permintaan. Manajemen terus nganalisa babagan dampak finansial saka pandemik COVID-19, sing terus dadi ala lan material. Nalika durasi lan ruang lingkup pandemik COVID-19 ora bisa dingerteni ing wektu iki, ing jangka panjang GTAA percaya yen pemulihan bakal kedadeyan, lan pandemi kasebut ora bakal duwe pengaruh material ing kelestarian finansial jangka panjang. Bandara.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...