Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts tanggung jawab Rusia Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Inggris

InterContinental Hotels Group metu saka Rusia

InterContinental Hotels Group metu saka Rusia
InterContinental Hotels Group metu saka Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Pemilik Holiday Inn, Crowne Plaza lan rantai hotel InterContinental ngumumake ing situs web dina iki manawa perusahaan kasebut mandhegake kabeh operasi ing Federasi Rusia.

"Saiki kita lagi proses mungkasi kabeh operasi ing Rusia sing konsisten karo rezim sanksi Inggris, AS lan Uni Eropa sing berkembang lan tantangan sing terus-terusan lan nambah operasi ing kana," adhedhasar Inggris. InterContinental Hotels Group PLC (IHG) ngandika ing release ana.

Nanging perusahaan tetep "fokus kanggo ndhukung tim kita ing Rusia lan ing Ukraina, selaras karo prasetya kita kanggo ngrawat wong lan komunitas ing ngendi kita operate," tambah IHG.

InterContinental Hotels Group PLC, dipasarake minangka IHG Hotels & Resorts, minangka perusahaan perhotelan multinasional Inggris sing kantor pusat ing Denham, Buckinghamshire, Inggris. Iki kadhaptar ing Bursa Saham London lan minangka konstituen saka Indeks FTSE 100.

Kantor pusat perusahaan ing saindenging jagad lan kantor Eropa ana ing Denham, Buckinghamshire ing Inggris. Kantor Amerika ana ing Dunwoody, Georgia ing Greater Atlanta. Kantor Asia Tenggara & Korea ana ing Singapura, kantor Australasia ing Sydney, kantor Jepang ing Tokyo, kantor India Timur Tengah & Afrika ing Dubai, lan kantor Greater China ana ing Pudong, Shanghai.

Ing taun 2012, saka luwih saka 5,400 hotel IHG, 4,433 dioperasikake miturut perjanjian waralaba, 907 dikelola dening perusahaan nanging diduweni kanthi kapisah, lan wolung diduweni langsung.

Ing tanggal 31 Maret 2019, IHG duwe 842,759 kamar tamu lan 5,656 hotel ing meh 100 negara.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...