Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury News wong Blanja Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan USA Vietnam

Radisson Hotel Group disetel kanggo ekspansi Vietnam sing akeh banget

Radisson Hotel Group ngrancang ekspansi gedhe ing Vietnam
Radisson Hotel Group ngrancang ekspansi gedhe ing Vietnam
ditulis dening Harry Johnson

Koleksi sing berkembang kanthi cepet mbantu para wisatawan nemokake akeh tujuan sing mapan lan berkembang ing saindenging negara

Radisson Hotel Group disetel kanggo nyadari wutah kaping papat saka tilas ing Vietnam kanthi mbukak kantor perwakilan khusus lan sacara signifikan ningkatake portofolio properti ing negara kasebut ing taun 2025.

Rencana ekspansi sing nyebar iki bakal ndeleng Grup nggawe pilihan sing menehi inspirasi kanggo saben pengunjung menyang Vietnam, ngewangi para wisatawan bisnis lan luang tekan kutha lan kutha sing sregep, resor pantai sing apik lan tujuan sing apik ing saindenging negara. Salajengipun, arsitektur merek Group kang direvitalisasi, kang saiki nyakup sangang merek béda wiwit saka midscale kanggo kemewahan, bakal ngidini partners Radisson Hotel Group kanggo ngebaki syarat tartamtu saka macem-macem segmen tamu.

Liwat segmentasi merek sing jelas iki, Radisson Hotel Group saiki wis siyap kanggo nyukupi kabutuhan sing berkembang ing jaman saiki. Ing jaman pasca-pandemi, Forbes wis nemtokake telung tren lelungan utama kanggo 2022, kalebu kepinginan kanggo pengalaman lokal asli, lelungan sing lestari, lan fokus anyar kanggo tetep kulawarga. Ing Vietnam, faktor-faktor kasebut uga dipengaruhi dening muncule tujuan anyar sing durung ditelusuri sing nggawe kesempatan sing luar biasa kanggo lelungan sing penasaran lan pangembang sing maju.

Portofolio merek Radisson Hotel Group bakal nggunakake tren perjalanan kasebut.

Contone, Radisson Collection, koleksi unik saka properti apik, lan Radisson Individuals, merek afiliasi anyar sing ngrayakake individualitas, loro-lorone nuduhake karakteristik unik saka tujuane, dene Radisson Blu, merek kelas atas sing ora bisa dilalekake, apik gayane lan tujuane, lan Radisson, merek kelas atas unggulan njanjeni keramahan asli lan ruang santai sing cocog kanggo lelungan bisnis lan luang kalebu kulawarga.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Radisson RED duweni potensi kanggo nyopir ekspansi kanthi cepet ing pasar, narik kawigaten para milenial kanthi menehi corak sing nyenengake ing hotel konvensional kanthi papan sing apik lan desain sing apik.

Saben merek kasebut nawakake pilihan sing apik lan intuisi kanggo macem-macem tujuan Vietnam, kalebu lokasi sing wis mapan lan berkembang.

Minangka bisnis sing tanggung jawab, Grup nduweni komitmen kanggo target tanggung jawab perusahaan dadi net-nol ing taun 2050 lan nyopir operasi sing sensitif lingkungan lan nggawe pengalaman sing lestari kanggo mbantu para pemilik entuk efisiensi sing luwih gedhe. 

Kanthi arsitektur merek sing ditetepake kanthi segmentasi sing jelas lan jaringan global sing kuat, Radisson Hotel Group bisa ngatur strategi pangembangan lan kemitraan sing cocog karo kabutuhan unik para pemilik lan investor, lan uga nggawe pilihan sing luar biasa kanggo para tamu.

Komitmen iki kanggo ndhukung masa depan perjalanan lan perhotelan ing Vietnam dikuatake kanthi diluncurake Unit Bisnis lan kantor perwakilan ing Ho Chi Minh City. Kantor khusus iki bakal menehi dhukungan pakar ing lapangan kanggo para pamilik ing Vietnam, ngembangake hubungan sing wis suwe adhedhasar kepercayaan, tanggung jawab, lan tanggung jawab.

Saiki, Radisson Hotel Group ngoperasikake papat properti ing Vietnam - Radisson Blu Resort Cam Ranh, Radisson Blu Resort Phu Quoc, Radisson Resort Phan Thiet lan Radisson Hotel Danang - karo enem liyane ing pipa. Rencana ambisius kanggo nambah 30 properti ing taun 2025 minangka bagean saka strategi Grup kanggo nggayuh industri pariwisata Vietnam kanthi cepet mbalek maneh kanggo nggawe pengalaman anyar sing nyenengake kanggo para tamu.

Ramzy Fenianos, Chief Development Officer, Asia Pasifik, Radisson Hotel Group, menehi komentar babagan rencana ing Vietnam: "Vietnam minangka tujuan dinamis sing nduweni penawaran kanggo kabeh jinis lelungan. Sajrone sawetara wulan kepungkur, negara kasebut nuduhake tandha-tandha pemulihan terus, utamane ing sektor pariwisata, amarga mbukak maneh watese kanggo pengunjung saka saindenging jagad. Ing ngarep, kita ngarepake jumlah pengunjung bakal saya tambah akeh ing wulan-wulan sing bakal teka lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo mitra supaya bisa menehi pengalaman anyar kanggo para wisatawan saka saindenging wilayah lan global.

David Nguyen, Managing Director, Indochina and Strategic Partnerships, SE Asia & Pacific, ditambahake: "Komitmen Radisson Hotel Group menyang Vietnam minangka bagean saka rencana pertumbuhan strategis Grup kanggo APAC, lan aku lan tim ngarep-arep bisa kerja bareng karo mitra ing Vietnam supaya bisa nggedhekake portofolio kita supaya siyap, lan mbantu ningkatake rebound pariwisata."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...