Airlines Airport aviation Brazil Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Investment News wong Pernyataan Pers Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Alaska Air Group pesen 8 E175 anyar kanggo Horizon Air

Alaska Air Group pesen 8 E175 anyar kanggo Horizon Air
Alaska Air Group pesen 8 E175 anyar kanggo Horizon Air
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat anyar Horizon kanthi 76 kursi saka pesenan iki bakal dikirim kanthi konfigurasi livery Alaska lan telung kelas sajrone patang taun sabanjure.

Alaska Air Group ngumumake rencana ngembangake armada regional kanthi pesenan wolung jet E175 tambahan lan opsi kanggo 13 liyane. Pesawat E175 bakal mabur khusus kanggo Alaska Airlines miturut Capacity Purchase Agreement (CPA) karo Horizon Air.

Nilai kontrak, kalebu opsi, yaiku USD $1.12 milyar adhedhasar rega dhaptar. Pesawat anyar Horizon 76 kursi saka pesenan iki bakal dikirim kanthi konfigurasi livery Alaska lan telung kelas sajrone patang taun sabanjure wiwit Q2 2023.

Mark Neely, VP Americas, Embraer Commercial Aviation, ujar, "E175 minangka tulang punggung jaringan regional AS, nyedhiyakake hub bandara ing saindenging negara lan uga ngasilake konektivitas kabeh komunitas sing kudu berkembang, kanthi ekonomi lan sosial. Nalika pasar iki saiki ana ing tekanan, penting manawa operator bisa nyedhiyakake layanan penting iki menyang kabeh Amerika Serikat. Embraer E175, kanthi pangsa pasar 85% ing segmen kasebut, tetep AS terus maju lan sesambungan.

"E175 minangka pesawat sing efisien banget," ujare Nat Pieper, wakil presiden senior armada, keuangan lan aliansi kanggo Alaska Airlines. "Jet kasebut minangka pesawat sing sampurna kanggo nglayani jaringan regional Horizon ing Pasifik Northwest lan ngluwihi. Para tamu bakal seneng pengalaman kabin kelas telu sing konsisten nalika lelungan saka komunitas cilik kanggo nyekel penerbangan ing hub gedhe Alaska utawa ing salah sawijining mitra maskapai global kita.

Jet Horizon Air 76-kursi E175 nduweni 12 kursi ing Kelas Pertama, 12 ing Kelas Premium lan 52 ing Kabin Utama. Fasilitas onboard kalebu hiburan gratis sing nampilake luwih saka 1,000 film lan acara TV. Kajaba iku, para pelanggan sing lungguh ing Kelas Pertama seneng daya 110-volt ing saben kursi.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...