Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Tujuan Warta Pamrentah Guam Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

GVB Bukak maneh Layanan Troli Guåhan Gratis kanggo Wulan Pariwisata

gambar duweni saka GVB
ditulis dening Linda S. Hohnholz

The Biro Pengunjung Guam (GVB) wis ngumumake manawa perusahaan anggota nirlaba bakal mbukak maneh Layanan Troli Guahån (GTS) gratis kanggo warga pulau lan pengunjung ing Tumon wiwit tanggal 1 Mei 2022.

"Ing perayaan pariwisata sasi lan mbukak maneh pasar pengunjung sing progresif, kita sepisan maneh nggarap tur Lam Lam kanggo nggawa bali layanan troli gratis. Troli bakal nyedhiyakake aksesibilitas sing luwih apik kanggo warga lokal, militer, lan pengunjung, lan uga bakal ndhukung komunitas bisnis lokal kita, "ujare Dr Gerry Perez, Wakil Presiden GVB.

Layanan troli bakal ditawakake saben dina antarane GPO lan Micronesia Mall kanthi pirang-pirang titik sing dijadwalake ing Tamuning lan Tumon.

Rute & Jadwal GTS

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...