Gwen Stefani ibu baptis saka Carnival Jubilee Cruise Ship

Gwen Stefani ibu baptis saka Carnival Jubilee Cruise Ship
Gwen Stefani ibu baptis saka Carnival Jubilee Cruise Ship
Avatar saka Harry Johnson
ditulis dening Harry Johnson

Gwen Stefani ngucapake matur nuwun amarga dipilih dadi ibu baptis Jubilee Karnaval sing anyar.

Ikon musik global Gwen Stefani wis dianugerahi gelar ibu baptis sing bergengsi kanggo kapal penggedhe paling anyar Carnival Cruise Line, Carnival Jubilee. Upacara penamaan resmi lan perayaan sing sregep bakal ditindakake ing Galveston, Texas ing dina Setu, 24 Februari.

Gwen Stefani, panampa telung GRAMMY Awards, wis sukses global ing macem-macem peran kayata penulis lagu, pemain, lan frontwoman karismatik saka No Doubt. Minangka artis solo, dheweke wis entuk status multi-platinum. Saliyane prestasi musik, Stefani uga nduwe pengaruh sing signifikan ing tren fashion, entuk akeh penghargaan kalebu papat MTV Video Music Awards, loro Billboard Awards, American Music Award, lan Brit Award. Kanthi dodolan ing saindenging jagad ngluwihi 60 yuta unit, pengaruh Stefani terus resonate. Kajaba iku, dheweke bubar bali kanggo musim kapitu minangka pelatih ing seri NBC sing menang Emmy The Voice.

Stefani diakoni kanggo upaya filantropi, sing nyakup dedikasi kanggo ndhukung panyebab sing fokus ing kesejahteraan bocah-bocah.

"Kita seneng banget bisa nampani Gwen Stefani ing Karnaval Jubilee supaya kita bisa ngurmati dheweke minangka ibu baptis kapal," ujare Christine Duffy, presiden Carnival Cruise Line. "Dheweke wis nuduhake prasetya marang nilai-nilai Karnaval kita, kalebu promosi keragaman lan inklusi, ndhukung panyebab amal, dadi pimpinan ing lapangan, lan mesthi seneng-seneng. Kita bakal nuduhake sambutan sing antusias kanthi cara sing bisa ditindakake Karnaval nalika dheweke gabung ing tanggal 24 Februari.

Stefani ngucapake matur nuwun amarga dipilih dadi ibu baptis Jubilee Karnaval sing anyar. Dheweke nyorot pengabdian Karnaval kanggo nambah rasa seneng lan dhukungan sing ora bisa ditindakake kanggo panyebab sing ana gandhengane karo bocah-bocah, kulawarga militer, lan para veteran.

Karnaval Jubilee mlebu layanan tanggal 23 Desember 2023 lan diubengi saben taun saka Pelabuhan Galveston. Kapal kasebut minangka nomer telu saka kelas Excel Carnival, didhukung ing platform teknologi gas alam cair (LNG) lan bisa nampung 6500 tamu lan 1750 kru.

Upacara penamaan inggih menika adicara uleman ingkang badhe dipunwontenaken wonten ing kapal.

About penulis

Avatar saka Harry Johnson

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...