Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

Hak Flyers: FAA kudu nyetel standar ukuran kursi maskapai

Hak Flyers: FAA kudu nyetel standar ukuran kursi maskapai
Hak Flyers: FAA kudu nyetel standar ukuran kursi maskapai
ditulis dening Harry Johnson

FlyersRights.org, organisasi hak penumpang maskapai paling gedhe, wis ngajokake ringkesan wangsulane ing Pengadilan Banding AS kanggo Sirkuit DC ing tuntutane kanggo meksa Administrasi Penerbangan Federal (FAA) kanggo ngetokake standar ukuran kursi minimal sing dibutuhake dening Kongres ing 2018 FAA Reauthorization undhang. Tenggat wektu statutori liwati luwih saka rong setengah taun kepungkur. FAA, sawetara dina sadurunge ngajokake ringkes ing wulan April, ngrilis laporan Mei 2020 lan laporan Institut Kedokteran Aeroangkasa Sipil (CAMI) Januari 2021. FAA ujar manawa ora perlu nyetel standar kursi minimal.

Paul Hudson, Presiden saka FlyersRights.org ngandika, "The FAA argumentasi sing panguwasa umum kanggo ningkataké safety aviation overrides amanat Congressional cetha lan tartamtu kanggo nyetel standar jog iku preposterous. Hukum kasebut jelas, lan FAA kudu nyetel standar ukuran kursi minimal.

The FAA, ing ringkesan sing responsif, nyatakake yen dheweke ora mung "nggulungake jempol". FAA uga negesake manawa panlitene, kalebu studi CAMI sing mentas diterbitake "ora, ing panemune agensi, nuduhake manawa peraturan dimensi kursi anyar perlu kanggo nglindhungi safety penumpang."

Panaliten CAMI ora kalebu subjek tes penumpang sing ora bisa pas ing kursi maskapai sing luwih cilik. Sewidak persen (60%) saka subyek tes penumpang percaya yen bakal "angel" utawa "angel banget" kanggo metu saka kursi 26 inci (pitch). Sing luwih penting, meh pitung puluh pitu persen (76.9%) saka 712 subyek uji penumpang ngira yen kursi bakal "ora aman" utawa "ora aman banget" sajrone penerbangan rong jam utawa luwih. Subyek test penumpang sing ora bisa pas ing 28 jog inch utawa sing poto-kacarita sing padha ora bisa pas ing 26 jog inch ora klebu ing tokoh ndhuwur.

FlyersRights.org diwakili ing tuntutan hukum saiki dening Public Citizen Litigation Group, USCA Case # 22-1004. 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...