Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending USA

Flyers Rights nuntut FAA amarga nyuda kursi maskapai

Flyers Rights nuntut FAA amarga nyuda kursi maskapai
Flyers Rights nuntut FAA amarga nyuda kursi maskapai
ditulis dening Harry Johnson

Ukuran kursi sing nyusut ditambah karo ukuran penumpang sing tambah bisa nyebabake risiko safety lan kesehatan, kalebu kanggo evakuasi darurat, miturut FlyersRights.org lan ahli kesehatan lan safety liyane.

FlyersRights.org, organisasi hak penumpang maskapai paling gedhe, wis ngajokake petisi ing Pengadilan Banding AS kanggo Sirkuit DC sing pengin mrentahake Manajemen Avatar Federal (FAA) kanggo ngetokake standar ukuran kursi maskapai minimal. Deadline statutori kanggo tumindak FAA liwati luwih saka rong taun kepungkur; Nanging, FAA durung miwiti nggawe aturan sing dibutuhake. 

Saiki ing FAA wis ora standar kanggo kamar wentis minimal (jog pitch) utawa jembaré jog ing maskapai. Ukuran kursi sing nyusut ditambah karo ukuran penumpang sing tambah bisa nyebabake risiko safety lan kesehatan, kalebu kanggo evakuasi darurat, miturut FlyersRights.org lan pakar kesehatan lan safety liyane. Kantor Departemen Perhubungan Inspektur Jenderal (DOT OIG) nerbitake laporan ing September 2020 sing rinci babagan akeh masalah karo kabijakan evakuasi darurat FAA. 

Ing taun 2017, Pengadilan Banding Sirkuit DC sarujuk karo FlyersRights.org lan mrentah FAA supaya menehi alasan lan bukti kanggo nolak petisi nggawe aturan FlyersRights.org 2015. Luwih saka setahun sawise keputusan pengadilan iki, FAA menehi penolakan kaping pindho babagan petisi nggawe aturan. Nanging, laporan DOT OIG 2020 wiwit nyimpulake manawa informasi sing didhasarake FAA ing taun 2018 iku palsu lan ora akurat. 

FlyersRights.org Presiden Paul Hudson komentar, "Ing sawetara titik, cukup wis cukup. Ing FAA wis telung taun kanggo ngatasi masalah safety penting iki. Kaya sing wis dideleng karo sertifikasi safety, utamane karo Boeing 737 MAX, FAA milih terus tumindak minangka lembaga nisan, mung tumindak sawise kacilakan fatal. 

FlyersRights.org diwakili ing tuntutan hukum saiki dening Public Citizen Litigation Group, USCA Case # 22-1004.  

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...