Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara budaya Hiburan music News wong Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

Ora eling: Hakim nolak gugatan 'porno bocah' sing aneh marang Nirwana

Ora eling: Hakim nolak gugatan 'porno bocah' sing aneh marang Nirwana
Ora eling: Hakim nolak gugatan 'porno bocah' sing aneh marang Nirwana
ditulis dening Harry Johnson

Perwakilan hukum Nirvana nyatakake yen, yen kabukten bener, tegese sapa wae sing duwe rekaman kasebut "guilty of feloni possession of child pornography."

Paling taun, Spencer Elden, saiki 30, sing bayi wuda ing nirwanataun 1991'Ora lali' tutup album, ngajokake tuntutan hukum 'pornografi anak' nuntut band kasebut eksploitasi seksual lan argue yen seni sampul kasebut minangka pelecehan seksual anak.

Band kasebut nolak pratelan kasebut minangka "ora serius" wiwit dina.

Wingi, California Hakim Pengadilan Distrik Pusat, Fernando M. Olguin, wis nolak tuntutan hukum, sawise tim hukum Elden gagal ngrampungake tenggat wektu pengadilan.

Ing pengajuan hukum, hMr. Elden negesake yen dheweke bakal nandhang kelangan upah lan "rasa seneng urip" amarga nggunakake foto kasebut, ujar manawa dheweke nyebabake "kasusahan emosional sing ekstrim lan permanen."

Band kasebut nanggapi tuduhan kasebut ing wulan kepungkur kanthi ngajokake panyuwunan ing pengadilan kanggo ngilangi tuntutan hukum kasebut, kanthi alesan manawa tuduhan Elden ora nduweni manfaat.

"Klaim Elden yen foto ing 'Ora lali' tutup album yaiku 'pornografi bocah', ing raine, ora serius, "ujare pengacara Nirvana, nyatakake yen dheweke sadurunge seneng dikenal minangka"nirwana bayi.”

Ndhesek pengadilan kanggo nolak pratelan kasebut, wakil hukum Nirvana nyatakake yen, yen kabukten bener, tegese sapa wae sing duwe rekaman kasebut "guilty of felony possession of child pornography."

Kajaba iku, band kasebut luwih nyatakake yen kasus Elden ora bisa ditindakake ing pengadilan amarga statute watesan babagan tuntutane wis kadaluwarsa ing taun 2011, nyegah dheweke ora bisa nuntut.

Pengacara Elden ing Marsh Law mbantah pertahanan band kasebut kanthi nyatakake "pornografi bocah minangka kejahatan selawase," nambahake manawa dhuwit sing dipikolehi saka gambar kasebut "nggawe tanggung jawab sing suwe" lan "nyebabake trauma seumur hidup."

Amarga tim Elden gagal ngrampungake tanggal 30 Desember kanggo nanggapi nirwana's request kanggo buyaran, Hakim Olguin ditolak tuntutan hukum.

Tim Elden duwe nganti 13 Januari kanggo ngrampungake kasus kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...