Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

budaya Hotel & Resor Warta cepet USA

Halo, Ganteng! GADIS LUCU ing Sofitel New York saiki

Sofitel New York, hotel resmi saka Tony Awards, wis urip maneh seri suite Broadway-tema sing nyuarakke Broadway kawentar pisanan saka musik klasik FUNNY GIRL, saiki diputer ing August Wilson Theatre. Suite anyar bakal nampilake dekorasi teken sing diilhami dening musik Broadway sing diantisipasi banget sing dibintangi Beanie Feldstein minangka Fanny Brice sing apik. Tamu sing pesen paket FUNNY GIRL Suite bakal nampa rong tiket kanggo musik lan "noshes" sing disedhiyakake dening Katz's Delicatessen, panganan pokok New York City sing ngladeni jajanan tradisional Yahudi wiwit taun 1888.

Nalika mlebu ing 2415 FUNNY GIRL Prestige Terrace Suite, kanthi pemandangan Empire State lan Chrysler Buildings, para penggemar teater bakal disambut kanthi tandha "Hello, Gorgeous" neon. Nalika para tamu ngliwati suite, dheweke bakal nemokake item tandha liyane sing diilhami dening pertunjukan Broadway, kalebu karya seni lan lembaran musik saka produksi 2022, foto Fanny Brice sing asli, koleksi buku babagan Fanny Brice, Ziegfeld Follies, lan Vaudeville, kursi direktur, bagasi, lan telpon vintage, lan pangilon kesombongan gaya kamar Broadway.

Ngrampungake pengalaman, tamu sing Book paket FUNNY GIRL Suite bakal nampa rong tiket orkestra kanggo nonton musik, bebarengan karo suguhan presented dening Katz's Deli ing tas jinjing resmi Katz.

The FUNNY GIRL Suite kasedhiya kanggo pesenan 17 Mei- 12 November 2022, kanthi rega wiwitan $799 saben wengi. Paket FUNNY GIRL Suite kudu dipesen paling ora 10 dina sadurunge tekan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...