Kabar Kawat

Hand Sanitizer Saiki Dielingake

ditulis dening editor

Health Canada menehi saran marang wong Kanada manawa sanitizer tangan ing ngisor iki dielingake amarga bisa nyebabake risiko kesehatan. Kanggo informasi luwih lengkap, kalebu apa sing kudu ditindakake wong Kanada, bukak tandha keamanan online. Health Canada njaga dhaptar sanitizer tangan iki sing bisa nyebabake risiko kesehatan, supaya wong Kanada bisa ngerteni produk sing bisa dituku lan njupuk tindakan sing cocog. Canadians dianjurake kanggo mriksa ajeg kanggo nganyari.

ProductRisiko KesehatanCompanyNPN utawa DINNomer AkehTanggal kadaluwarsaTindakan sing dijupuk
Antiseptik Alkohol 80% (v/v) Solusi Topikal Hand SanitizerNgandhut najis sing ora dingerteni, asetaldehida, ing tingkat sing luwih dhuwurRock Spirits / The Newfoundland Distillery Company80098012KabehKabehProduct ngelingi dening perusahaan
Roh nglawanNgandhut najis sing ora dingerteni, asetaldehida, ing tingkat sing luwih dhuwurPerusahaan Distillery Newfoundland80097930201352022-05Product ngelingi dening perusahaan
Rapid Protectant Hand Sanitizer GelOra diwenehi label kanthi bener (kalebu pernyataan risiko lan informasi sing ilang kanggo populasi sing rentan)D&L Distribusi lan Layanan Logistik Inc.80110818C-19B A2021 C-20212023-04Product ngelingi dening perusahaan

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...